/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +1 -2
    1-)Bikeresinde mutfağa gitmek zor gelmişti tuvalette yakındı gittim tuvalete elime doladım da doladım tuvalet kağıdını bayağı da kalın oldu. Sonra açtım ferreyi boşaldım attım peçeteyi tuvalet çöpüne. Sonra (pek iz bırakmam ama zevkten dikkat etmedim herhalde) peçetenin yarısı dışarda kalmış. Abim 1-2 saat sonra geldi dedi bu çöpü düzgünce sok lan yerine. Sokmaya çalıştım girmedi dedim bu girmiyo. Dedi bu da naptın o kadar peçeteyi dicek bişey bulamadım burnumu sildim dedim amk. bi bakış attı abladım da neyse bakışı. Sonra hızlı adımlarla oradsn kaçtım.

    2-)Bulgaristandaydım. Yarışma bitmişti ve yarışmalardan sonra parti olur. Partide alkol karı ne ararsan var. Bende deli gibi içiyorum bi yandanda dans ederken kızın birine dayıyorum. Arkama biri geçti dedim kim bu amk. Diktim birayı kafaya arkamı bi döndüm kızın antenörü. yüksek sesle bi gibtir çekip sonunada dıbınakoyayım dedim anlamadı huur çocuğuda kufür ettiğimi anladı herhalde odama kadar takip etti.

    3-) daha 14 yaşında falandım. Bi gün abnem geldi dedi ferre mu izledin. Dedim ne alakası var. Açık bırakıp uykuya yatırmışın bilgisayarı dedi. Kalktım gittim amk
    ···
   tümünü göster