/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    benim lise ve ünideki hallerimi anlatmış amk sadece ben her kıza yazıyordum
    ···
    1. 1.
      0
      Dostum tip saplamsa tamam bende direk kızı çekip konuşuyordum. Ancak özgüven ve tipine güvenmeyen arkadaşlara yardımcı olmak için o bilgiler.
      ···
    2. 2.
      +3
      Aynen lisenin ilk gününde en sağ duvar tarafının ortasına ve tek başıma oturmuştum arka tarafta 6-7 tane salak erkek birleşmiş hahaha gülüşüyolar hiç gibimde değil böyle ufuklara falan bakıyorum kızlar falan geliyo hangi okuldan mezun oldun falan isteyerek mi geldin puanın tutmadığı için mi iyiymiş numaranı versene 3 tane kıza numarasını verdim yukarda numaranızı vermeyin demişsin panpa ama verilmeli ! böyle böyle okulda hiç kimseyle konuşmadım ilk ay yanıma sağlam birini bulana kadar tek tabanca takıldım soranın sorularına ucu açık cevap verdim internet kafeye gittim cuma okul çıkışında facebookta 20 tane arkadaşlık isteği vardı hatırladığım kadarıyla net 15-16 tanesi kızdı ama o kızlardan hiç biriyle sevgili olmadım neden ? Böyle kızlarla çok samimi arkadaş olmak daha iyi hem işinize daha fazla yararlar sınıftaki kızlarda öyle okulun en güzel yeni başlayanları bizim sınıftaydı 2 tanesine fena halde yükseldikten sonra vazgeçtim samimi arkadaş oldum hepside iyi işime yaradı
      Özet:Cool olun, orta sıralarda oturun, olabildiğince tek takılın, saçma sapan esprilere kahkaha atmayın cool bi gülüş atabilirsiniz, kızlara numaranızı verin ama daha ilk günlerden numara istemeyin hatta ilk 1-2 hafta istemeyin yavşak derler bir de her gördüğünüz kıza yükselmeyin samimi dost olmak daha karlı.
      ···
   tümünü göster