/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    bu pkk lı lara yardım eden polisin yerini söyleyen herkesi kurşuna diziceksin. sebep? pkk ya yardım ve yataklık yapmak. pkk lılar ölünce üzülen insanları, polisi pkk lılarla çatışıyo diye polisi yuhalayan insanları kurşuna diziceksin. sebep? terör örgütüne yardım ve yataklık.

    yurt dışındaki ülkelerde hiç bir gibim diyemez. onların ülkelerinde silahlı TERÖR örgütü olunca onlar ne yapıyor? onların ülkesini geçtim orta doğuda terör örgütü olunca ne yapıyo bunlar? gidip amlarına koyuyolar. ee mına koyim?

    bu gibtimin polisi, tayyibi gezideki insanları gibmeyi biliyodu. polis ve dexer pkk yanlısımı? neden gezidekilere yapılanların milyarda biri pkklılara yapılmıyor? neden dexer çıkıp atar gider yapmıyor giberiz keseriz demiyor bu pkk lılara* neden polis bu pkk yanlılarını tutuklamıyor? neden gaz atmıyor? neden kurşun sıkmıyor? neden tomayla ezip geçmiyor? neden ölesiye dövmüyor? neden kafasına gaz bombasını lazerle nişan alıp sıkmıyor? neden neden neden gezide yapılanlar pkk yandaşlarına yapılmıyor?

    üniversite bitsin ben gibtir olup gidiyorum amerikaya... yapacağını işin ta dıbına koyayım

    edit: beyler gezi version 2 yi yapalım taksimde ama dexer istifa değil yaşasın pkk diye yapalım. polis hiçbirşey yapmaz mına koyim. dexerte gelir elimizi sıkar.

    sert müdahaleyi protesto edince daha sert müdahale gösteren CAHiL, EĞiTiMSiZ, KLAgib ESKi KAFALI ERKEK ten ne beklersinki...
    ···
   tümünü göster