/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +10 -17
    Evet beyler bugün bunu açıklayacağım sizlere.
    Öncelikle bilirsiniz kurtlar sürü halinde yaşayan sosyal hayvanlardır ve güçlerini birbirlerinden alırlar. Böyle yaşamaya mecburdurlar çünkü tek başlarına güçsüzdürler. Bir çoban köpeği bile çok rahat bir kurtu boğup öldürebilir. Ayrıca birbirleriyle iletişim kurmak için ulumaktadırlar.
    Ülkücüler de bu bakımdan kurtlara çok benzerler. Onlarda sürü halinde dolaşırlar. Bir olaya, kavgaya hep birlikte giderler ve ellerinde demirler, sopalar ve sandalyeler olur çünkü bilirler ki bilekleri güçlü değildir. Bir ülkücü tek başına dolaşırken dikkat ederseniz kuyruğunu kıstırır bacaklarının arasına. Ülkücülerin neden uludukları hala bilinmemektedir bunun kendi aralarında bir anlamı olmalı muhakkak ama böyle durumlarda ocak dışı kalabiliyorlar.
    Son olarak iki arasında yine de önemli bir fark vardır. Kurtlar yaşamlarındaki çevrelerindeki zorluklardan dolayı sürü halinde yaşamak zorundadırlar ama ülkücüler ise tamamen kancık, namert ve korkak oldukları için sürü halinde dolaşırlar çünkü tek başlarına bir gibim yapamayacaklarını bilirler.
    ---SON---
    ···
   tümünü göster