/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    0
    @3.2 eğer türkçülükten kastın milliyetçilikse, senin ta ananı avradını gibeyim ben. milliyetçilik sizin gibi huur çocuklarının eline kaldıysa biz yannanı yemişiz amk. neden mi?

    ulan allahsızlar bu zencilere olan ilginiz ve alakanız nereden geliyor sizin? ne oldu da birden herkes kendi insanı açken diğer milletleri düşünür oldu? ulan ne gibim bir memleket oldu burası arkadaş? yemin ediyorum utanç kaynağısınız.

    yine yemin ediyorum ırkçı bir insanda değilim. zenci de insandır elbette yaşamaya hakkı var. yalnız, burada kendi hakları yerlerde gezerken, kendisi 12 saat, gerekirse 15-16 saat çalışıp para kazanıcam diye zütü çıkarken insanların, ilgilenmemiz gereken nice sıkıntılar varken, sanki insanlık sadece bize kalmış gibi, her kalkan dala biz atlıyoruz. bizle zerre ilgisi olmayan zencileri, suriyelileri, başımıza tac ediyoruz. bu ülkede ne hakları var onların ayıptır sorması?

    ulan bir pazar yeri almak bile ne kadar zor bilir misiniz siz? adamlar istedikleri yerde tezgah açıp para kazanıyorlar. istedikleri işe giriyorlar. ucuz çalıştıkları için iş bulma şanslarıda senin kendi insanından daha yüksek. sizin gibi cahil huur çocukları ne anlar lan ülke kalkındırmaktan? milliyetçiymiş, türkçüymüş. gibtir git dıbına kodumun evladı.

    he bide yok neymiş efendim zenciler iyiymiş. bana ne lan zenciler iyiyse? ben de iyiyim. bana halimi soran var mı? ulan amerikadaki zenciler düşünüyor mu acaba kendi insanını? diğer ülkelerdeki zenciler afrikadaki kardeşleri aç yatarken hiç giblerine takıyorlar mı acaba bu durumu? hayır takmıyorlar ne de olsa türkler var di mi?

    afrikadaki olay şu; zütü kurtaran dönüp arkasına bile bakmıyor bir daha. olay bu. ayrıca türkiyede ki milli duyguların yitirildiği o kara günlere ulaştık sonunda gözünüz aydın. eskiden böylemiydi türkiye? kötüydü ama bu kadar değildi. sağolun sayenizde. dıbını gibtimin tatlısu milliyetçileri sizi.
    ···
   tümünü göster