/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +79 -2
    Konu ablan anladimda amk sabah sabah su resmi koyup niye insani zorla ferre izlicek duruma sokuyonuz yav gibecem
    ···
    1. 1.
      +7 -1
      Bro başlıklarıma hangi resmi koysam bir sorun çıkıyor zaten.Git çek sabah 31'i sağlıklıdır.

      Ayrıca bu konu hakkında bir fikrin var mı?
      ···
      1. 1.
        -11
        meraba kardeşim ben berkecan korkma ablanda sıkıntı yok
        ···
      2. 2.
        0
        Ya niki sen ne kadar komik biseysin (((:
        ···
      3. 3.
        -1
        ablasını ifşa ediyorum beyler :( https://www.youtube.com/watch?v=lySRHr7uKjU
        ···
      4. 4.
        0
        ablan berkecanları acilen bırakmalı
        ···
      5. 5.
        0
        Baslik acardim
        Edit: pardon panpa yanlis oldu
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +6
      Güzel kardeşim öncelikle ablanın kimle nereye gittigini nereye yada kimlere takildini bilmen lazim telefonuyla iliskisini kontrol et elinde telefon varken jest ve mimiklerini takip et olayin erkek mevzusu oldunu burdan anlarsin ardindan bir gun takip et ablani olay nereye gidiyo eger yaninda erkek varsa misal parka oturdular bebenin ablana karsi tavirlarini seyret ve ablanin tepkilerini cozmus ol.
      ···
      1. 1.
        0
        Teşekkürler panpam.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        Her zaman
        ···
    3. 3.
      +24
      @1 Ablan kızlıgını bozdurmus salak anlamıycak ne var bunda. Verdigi kisi terketmis diye agliyor olabilir veya pisman oldugu icin filozof olmaya gerek yok
      ···
      1. 1.
        +1
        Peki ben bile tam emin olamazken sen nasıl oluyorsun? Namusludur yapmaz demiyeceğim ama her önüne verecek kadar namussuz değil.
        ···
      2. 2.
        +7
        Olum bu aglayanlar her onune gelene vermez zaten. Guvendigi bir kisiye verip sonra guvenini sarmissa agliyor bu yaratiklar tanimiyorlar erkekleri tam. Veya diger ihtimal sadece bozuldugu icin namusunun kirledigini dusunuyordur olay bu amk. Bu kadar basit. Bunu anlamayacak kadar yasi kucuk ademlerle muhattap oluyoruz burda peh
        ···
      3. 3.
        +4 -4
        Ulan reşit olmuş bir kız sadece kızlığı bozulduğu için mi ağlar? Ulan nasıl bir bilinçaltı sorgulama şeyleriniz var anlamıyorum ya.

        Belki uyuşturucuya veya onun gibimsonik adlarından bir tanesine başladı da bırakamıyor? Hiç düşündün mü?
        ···
      4. 4.
        +5
        Panpa sen anlamamakta israrcisin ama arkadaslarin soyledikleri en muhtemel durum, ablan namuslu da olsa o yasina gelmis gencecik kiz, sen nasil taze bi am gibmek istersen o da zaten namusluysa sadece sevdigi ve guvendigi adamla her seyi yasamak ister. Sen dua et sevgilisi onu terketmis olmasi yoksa ablana yazik olur
        ···
      5. 5.
        +2
        Belki hem uyuşturucuya başladı hemde çaktılar ama bence çakmışlar knk ha illa uyuşturucu olabilir diyosan çok para istiyor mu alıyor mu diye araştır
        ···
      6. diğerleri 3
    4. 4.
      0
      kardeş kadınlar böyledir her şeye üzülebilirler. Yani mevzu sadece gibme falan olacak değil. Dediğim gibi üzülmek için kırılan tırnaklarını bile bahane edebilirler. Ama öyle dediğin gibi kızlar arasında saklama durumu varsa ya sevdiği biri vardır ya da sevmediği bir şey olmuştur. Ha dertlesme mevzusuna gelince ciddi ciddi gel abla bi kahve içelim balkonda dışarıda vs diyeceksin konuşmaya çalışacaksın. Konuşmak isterse zaten şakımaya başlar ama bir iki zorladın söylemedi zorlama, biraz sessizce otur. ya hiç söylemez ya da bir kaç dakika sonra düşünür ve söyler.
      ···
      1. 1.
        0
        Anlatmak istediğim de bu amk. Hayatında gibiş sokuş görmemiş adamların tek düşündüğü am züt meme iken nasıl da başka cevap verebilirler ki?Gece civarı konuşurum zaten.
        ···
      2. 2.
        0
        aynen kardeşim en uygun vakit gecenin sessizliği. Onlar biraz şakaya vuruyor yav odur yani başka bir şey değil. Bazen çocuk olacaksın bazen de büyüyüp empati yapacaksın. Olay o dönüşümü ne zaman yapacağını kestirmekte.
        ···
      3. 3.
        +1
        Konuşup sonucu bizimle paylaş panpa merak icindeyiz
        ···
      4. diğerleri 1
    5. diğerleri 2
   tümünü göster