/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    +2
    Panpa sen çok yanlış anlamışsın. Reverse Flash , Barry'nin annesini öldürdü diye Barry Flash olmuyor. Eobard Thawne aslında 25.yüzyılda yaşamış birisi.Bu adam Flash hayranı. işte adam hep SpeedForce'la yoruyor kafayı. Sonunda SpeedForce'u buluyor ve Flash gibi bu da hız kazanıyor.Ama bu sefer Flash'ın hızlı olmasını yediremeyip geçmişe gidiyor ve Barry'nin annesini öldürüyor. Yani Reverse Flash , Barry'nin annesini öldürse de öldürmese de Barry Allen Flash oluyor.

    SpeedForce:DC Comics evreninde en yüksek hız bariyeri ve hızın kaynağıdır.Bu hıza çıkabilen karakter olabilir ama çıkabilseler dahi bu hızı Flash'ın yaptığı gibi kontrol edemezler.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa o zaman 25.yy da yaşamış biri geçmişe gidip annesini öldürüyorsa 25.yy da geçmişe gitme kararı verene kadar zamanda herhangi bir bükülme olmadan anneside normal aşdıbına devam ediyo olması gerekir. Tamam adam geçmişe döndü ve geçmişi değiştirdi ama şimdi eddie kendini vurarak eobardın gelecekte hiç doğmamış olmasına sebep oldu.O zaman da gelecekte olmayan biri geçmişe de dönemeyeceğine göre bence reverse flashın yok olduğu gün zamanında flashın cocukluguna dönmesi gerekiyor.Bu durumda da eddie yaşayacağı için reverse flash yine var olacak ve geçmişe dönecek demektir.AHA la resmen sonsuz döngü buldum..
      ···
    2. 2.
      +2
      Panpa bak şimdi Reverse Flash gelecekten geliyor. Nora Allen'ı öldürüyor. Olaylar Olaylar. Sonra Eddie kendini vuruyor Eobard da ölüyor. Adam gelecekte olamayacağı için geçmişe de dönemez demişsin ama adam gelecekten geçmişe geliyor. Yani gelecekle işi kalmamış. Adam şimdiki zamanda öldüğü için gelecekte olamaz.Ama gelecekte olmuyor diye geçmişte olmayacak diye birşey yok. Yani panpam sonuç şu ki anlatabildiğim kadar anlattım ama neden bu kadar beyin amcıklaması yaşattın ki herkese. Senin , benim ve bütün sözlüğün beynini neden gibtinki. Şaka maka sevdim seni panpa böyle herşeyi sorgula. Direk oldu bitti Eddie öldü gerisi gibimde değil gibilerden olma.Bu sadece The Flash için geçerli değil herşey için geçerli. Neyse hadi kendine iyi bak panpa.
      ···
    3. 3.
      +1
      ahahaha sagol panpa ama şu cümlenden sonra perte çıktım ;

      Adam şimdiki zamanda öldüğü için gelecekte olamaz.Ama gelecekte olmuyor diye geçmişte olmayacak diye birşey yok.

      - beyler işin içinden daha da çıkılmaz hale gidiyoruz.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster