/i/Teknoloji

  1. 1.
    +3
    arkadaşlar, internetimiz bitince şebekeler isteğe göre fatura fazla girmesin diye 5 yada 7 tl ye 100 mb internet tanımlıyor, bunu bu şekilde yapmayın, ben zaten hattıma 4gb internet var yada sizde ne kadar tanımlıysa ...

    ne hikmetse fatura kesiminden 1 hafta , 10 gün yada 3 gün önce internetim bitiyor, bitince ne mi yapıyorum tabiki beklemiyorum faturanın kesilmesini 1 gün bile kalsa.

    türkcell 4 gb internet faturalı hatlara 30 tl, ve bu günlük şekilde tanımlanıyor yada hesaplanıyor. mesela hesap kesim tarihinizden 4 gün kalasıya paketinz mi bitti, 4 gb hattı fatura kesim tarihine kadar hattınıza sadece 4 tl karşılığı tanımlıyor, bu sürede doya doya internet keyfini çıkartın, 10 gün kalasıya mı bitti 4 gb internet 10 tl ye kadar ay sonuna kadar güle güle kullanın indirme yapın güncelleme yapın ne isterseniz, tutupta 100 mb interneti 4 gün kullanmaya kalkmayın.

    başlıktaki 1 tl ye 4gb internet meselesine gelelim.

    1 gün kalasıya interne mi bitti ? bitmediyde bitirin aq,
    kaza ile bir yere girerseniz 5 tl ye 100 mb internet kilitleniyor, bunun yerine turkcell i arayın 1 günlüğüne 4 gb interneti 1 tl gibi komik bir rakama kullanın. o gece tüm ferre siteleri doya doya gezin abinizede bir şukuyu çok görmeyin, bu başlıktan çok kardeşiniz ekmek yiyecek şukularınıza göre.
    ···
   tümünü göster