/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +26
    biz kelimesini çıkar panpa hayatımın 2 yılını philadelphia da geçirmiş biri olarak insanlığı öğrendim, ırkçı değilim ama şunu biliyorum iyi insan ve kötü insan vardır ben hayatımda bir çok zenci tanıdım ve onların hiç biri türkiyedeki zenciler gibi değildi, keşinden tut kendini gangsta sanan bile var, türkiyede geceleri gaspçılardan mı korkuyorsunuz? birde bu zütleri görmeniz gerek.. birde onlar genelde çok takıntılı oluyor aq hiç biri filmlerdeki gibi değil hepsinin sorunu var tekrar söylüyorum ırkçı değilim, bence zencilerin %90ı kötü %10nu iyi ve o iyilerin çoğuda türkiyede beyler hatta bazıları doğma büyüme türk olabiliyor
    ···
    1. 1.
      -1
      olum türkiyede saat satan zençiyle amerikadakini birmi tutuyosun. sadeçe ten rengi benzerliği onlar başka bişey değil
      ···
    2. 2.
      +1
      @2.7. yüzde vermek çok yanlış. sen philadelphia gördün ben de orlando'da o kadar yardımsever ve cana yakın siyahi gördüm ki hiçbirine laf söyleyemem. genellemelerle hareket etmeyin, renge bakmaz bu olay iyi insan var kötü insan var.

      not: martin luther king öncesi siyahilerin durumunu ve çektiği çileleri de unutmayın. belki de geçmişte yapılan ırkçılıklar bugünün rotasını çizmiştir.
      ···
   tümünü göster