/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +3
    Bu şerefsiz soyunma odasına kamera koymuş. Kızı görüntülerini yaymakla tehdit ediyomuş. Kıza sordum hocanın ne istediğini , gibiş istiyomuş. Kız istemiyo tabi. Ulan dedim bitirdim bu sefer bu bini.
    Aklımda şahane bi plan vardı. Kızı taciz ederken videoya çekcetik. Neyse kızı ikna edemedim bi türlü. Ailene söyle dedim. Kız ne diyim dedi, beden hocası beni taciz ediyo derse, görüntüleri de yaylırmış. Kıza tehdit üstüne tehdit. Neyse ben kararlıydım. Bizim sınıftan bi kızla konuştum. Kız buna yüz vercek bu şerefsizde tam yavşarken videoya çekçektik. Bu şerefsizin dersinden önceki tefüs kızı yanına yolladık. Kız buna yavşıyo bu bin kızı beğenmedi amk. Neyse kız çok zorladı. Bu bin azdı. Ben direk açtım kamerayı. Anası gibik, bu şerefsiz kızı öpüp kokluyo, kıza ben söylemiştim bağırmaya başla diye, kız birden bağırdı imdat, hocam napıyosunuz diye. Bende hepsini çektim. Tam kamerayı kapatırken gülümse hoca diye bağırdım buna. Bu şerefsizin zütü büzüştü korkudan. Bize dedi ki okuldan ayrılcam, kimsenin haberi olmasın ayrılcam dedi. Bana daha mantıklı geldi, müdürle falan da uğraşmamış olcaktık. Tamam dedim. Adam 1 hafta sonra ayrıldı. Ama ben hâla düşünüyorum, acaba şikayet etsemiydim. Görüntüler elimde panpalar şikayet etmek için geç değil, şimdi okuluma çok yakın bir okulda. Sizce görüntüleri yayim mi? Tavsiye verin. Hikayem bitmiştir. 100 şuku olursa caps atcam
    ···
    1. 1.
      0
      100 şuku olacak kadar ciddiye alınman için videoyu mesaj kutuma atmanı bekliyorum.
      ···
    2. 2.
      0
      slak salak salak salak salak salak salak salak salak salak salaks alskdmaslkfsldkfjsdlkfjsdlkfj Şerefsiz sınıf arkadaşının görüntüleir var herifte ve gittiği okulda terör estirebilir hayatını bitir haketmiş polise vermek lazım aslında ama biliyorsun 3 güne salarlar. En azından öğretmenlikten men edilsin. Göster müdüre anlaşma yaptık bu yüzden gitti de en başından getirmeliydim özür dilerim felan de bir şeyler ver görüntüleri müdür de it iti ısırmaz felsefesindeyse aman ha ama değilse yapıştır şrrrrrak diye ve görüntüleri kopyala güvenmesin bunlara bu hoca şimdi geri döner maazallah olmadı polis artık akıllansız keltoş. Fazla Johnny izleyip özenmiş.
      ···
    3. 3.
      -1
      http://www.incisozluk.com...-sevgilisi-huur-çıktı/
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster