/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +30
    bu huur çocuklarının amacı silahlı saldırı değil beyler. Bu huur çocukları muhtemelen kapıdaki nöbetçileri geçip bina içinde kendilerini patlatacaklardı ki, videonun sonunda elde patlayan bomba bunun kanıtı.

    arkada arkada diye anıran huur çocukları polisi söylüyor. bu videoda gözükmüyo ama diğer videolara bakarsanız beyaz bir pikap geliyo, onun da arkasında çelik yelekli elinde makinalı olan biri koşarak geliyor. Muhtemelen bu gelen kişi o anda farklı bir görevde veya işi olan bir polis ve saldırı haberini alınca koşarak oraya geliyor. zaten bu davarları vuran da o muhtemelen. millet arkada diyerek, o polisi anlatmaya çalışıyor. Ama muhtemelen oraya zaten haplanarak gelmiş huur çocukları bunu anlamıyor ve o polis bu köpekleri süzgeç ediyor. o polis kardeşimin ellerine sağlık.

    videoda hayır hayır diye anıran huuryu inşallah 5 pkklı hiçbir deliğini boş bırakmayacak şekilde anırta anırta giber. işkenceyle ölsün anasını gibtiğim. orada pkklı ateşiyle ölen kişi dediğinize de acımıyorum amk. bu herifler elde keleş oraya gelene kadar bu huur çocuklarını durdurmuyosan ölmeyi haketmişsin. ki videoda da görüyoruz ki hiçkimse durdurma taraftarı değil, aksine o hayvanlar karakola girse hepsi şu anda zevkten orgazm olmuş halay çekiyor olurdu.

    özetle tüm pkklıların anasını gibiyim.

    daha da özet: hayır hayır diyen huur, inş seni anırta anırta giberek öldürürler de öyle hayır hayır dersin.
    ···
    1. 1.
      +1
      helal güzel kardeşim benim daha güzel anlatılamazdı bizim ülkenin haini bitmez
      ···
    2. 2.
      +5
      Yav he he amk daha bombanın pimini çekerken tek yiyo amk neyden bahsediyon sen akdsjgfdsjgsdkfg counter-terorist win
      ···
   tümünü göster