/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5 -6
    yazık günah be. şehrin ortasında savaş var. resmen iç savaşa girdik artık. beyler şu videoya 1 gr sevinmedim 1gr üzülmedim. 2 pkklı öldü. yerine 200 pkklı gelicek. 2 polis ölcek yerine 200 polis gelcek. ne olacak bu işin sonu ? silahlara, bombalara, jetlere harcanan milyarlarca para, ölen binlerce asker polis terörist. kim kazanacak ???
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      Suku kardeşim keşke herkes senin gibi düşünse ,bu ors çocukları burda ırkçılık yapıyor sonra yine bunlar buyuyup polis olacak halkı tarayacak, bunun sonu olmayacak
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      anasını gibtiğim kürdü. nedense türk olupta böyle düşünenleri çok seviyorsun. videodaki o genç kızı nasıl faşist etmişsiniz nasıl dünyanın en pgibopat kafatasçısı haline getirmişsiniz görmüyor musun? pkk lı ölünce feryat figan ediyor. oradakiler faşizmin dibine vurmuşlar ve çok açık ve net şekilde türk halkına düşmanlar.

      keşke özerklik olsa da orada özerk bir kürdistan kurulsa. oradaki tüm asker polis doktor öğretmenlerimiz oradan çekilse. iddia ediyorum 1 seneye kalmaz birbirinizi gebertirsiniz nüfusunuz yarıya düşer. çünkü siz evrimleşememiş bozuk bir ırksınız.
      ···
   tümünü göster