/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Part 3

    Aklima takilmisti yani daha dogrusu kizin o hali beni buyulemisti. Hani olur ya biri yada birsey gozunuzun onunde olur ama hic gormezsiniz.
    Oyleydi resmen. Kafama koymuştum hazır evlerine gidicem zaten. Bunu da kafalayayim. Bu güzel ablamizin ismini veremiyorum tahmin edeceginiz uzere. Hemen bi isim bulalim. Aq okulunda kaşar bi kiz vardi dürdane diye. Dürdane olsunamk. Dürdane yi kafama koymustum. O gozle siz gorseniz emin olun aklinizdan gibmek degil saatlerce kucaginiza alip seyretmek gelir. Bana da oyle olmuştu. O gun cok stresli gecti benim icin. Ne de olsa bir sonraki gun onun evine gidecektim ve belki de Dürdane orada olacakti. Aksam oldu peder eve geldi yemek faslı falan derken anneme de bir telefon geldi yemekten sonra. Arayan nazli teyze. Durumdan bahsetmis anneme. Annem de ucretini sormus. Kadin da onemli degil falan dese de en sonunda saat ucretini konustular. O gun aksami guzel bir dus aldim yatagima uzanip muzige daldim.
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      Durdane ne mkya (:
      ···
    2. 2.
      +1
      Harbiden mk o kız o isimle nası kaşarlık yapmış aq Kızın doğuştan gelen bi kezbanlığı var
      ···
    3. 3.
      0
      insan fake isim diye derya koyar melis koyar bu durdane koymus
      ···
      1. 1.
        0
        Fake isim değil panpa ya aslında. Okuldan bi kızın adı bi ara baya bizi sakata düşürdü bu huur. Amk kertenkelesi aklıma geldikçe gibesim geliyor
        ···
      2. 2.
        0
        Bizene senin sevmediğini huurdan hlkayeye renk kat da düzgün işime cevir
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster