/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +1
    bir kadın geçtiği zaman onun yaşına, giyimine,dekoltesine, kimliğine,uyruğuna, görüntüsüne,sosyal statüsüne, medeni haline, yanındaki çocuğa ve aklıma gelmeyen daha nice özelliğine bakmadan ya da görmezden gelerek o kadının ya gögüslerine ya da gotune bakıyoruz. Bu durumdan nefret etsekte alışmışız bi kere . Uzun yıllardan beri süregelen yokluk ve kötü yaşam koşulları bizi karşı cinsle yakın ilişkilerden uzak tutmayı başardı. Zaman geçti ve hepimiz büyüdük ama yabancı bir insanın 15 yaşlarında geliştirdiği çeşitli duyguları biz neredeyse 21-22 yaşlarında yaşayabildik. Bu yaşadığımız yeni duygularıda çoğumuz başka arkadaşların teşviki ile genelev dediğimiz kurumda yaşadık ekgibte olsa. O kadar yeni duygulardı ki çoğumuz para verip ilişkiye girdiğimiz kadınlara o yaşlarda belki aşık bile olduk. Böyle bir ortam ve ülkede çevre baskısıyla büyümüş olan bizler göze yasak yok diyerek gelip geçen bütün karı kızın arkasından onları süzdük ve buda sürekli yapıldığından alışkanlık halini aldı. Hem zevk verdiği düşünülen hem de bu eylemi yapmaktan kendimizi alıkoyamadığımız için zamanla dahada tehlikeli durumlara gelip refleks halini aldı.

    Evet arkadaşlarım, ülkemizde gençlerinin %60 ından fazlası bir kızla göz göze bakıp 2 dk dan fazla konuşamaz . Bu kadar açık ve net söylüyorumki bunun sebebi çok sıkılgan ve karşı cinsi sadece sex objesi olarak gördüğümüzden süregeliyor.Bir kızla ne paylaşabiliriz ki , muhabbet edemeyiz, oturup 2 kadeh rakı içip dertleşemeyiz , ancak "sohbet" edebiliriz. Çünkü içilen rakının hep sonucu odaklı olacakları düşünürüz eğer karşımızdaki kız ise.

    Demem o ki sevgili arkadaşlarım bir ağızdan çıkan söze bakın onlara uygun kulak var mı diye , bir de etrafa bakan gözlerinize bakın acaba bu gözler bu baktıklarımı hakediyor mu diye?
    ···
   tümünü göster