/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
https://encrypted-tbn1.gs...hh5lXU0LvN7GnBs3AuGovyu5Q
  1. 1.
    +3 -1
    Gençler bir çoğumuz istiyor ki legal yollardan uçalım.. bu konuda onlarca tartışma var bildiğimiz üzere. bu başlıkta bunlara açıklık getirelim. gönül ister uçalım eyvallah ama gel gelelim burası amsterdam değil; bu yüzden size sunacaklarımın kafasını öyle lsd kafasında olmasını beklemeyin. Gelgelelim benim bildiğim otçuklara.
    1-güzel avrat otu (boru otu): kıskaç çay süzgeçlerine acucuk koyuyoruz aman dikkat çok az koyun. Sakın normal çay gibi koymayın zehirlenip ölürsünüz.
    etkisine gelirsek halisünasyon gördürür biraz fazla kaçırırsanız bayılıp öylee çok net rüyalar görürsünüz rüyada uçarsanız biraz daha fazla kaçırırsan nöbet geçirir zehirlenir ölürsün. O yüzden acucuk koyun olurda ölürseniz olacak olanlardan hiç bir şekilde ben sorumlu değilim sözün özü zütünüz yerse yani. biraz ararsanız muhtemelen aktarların 10 da 4 ünde vardır. (içeceğiniz zaman yanınızda 2 kişi ayık olsun bayılıp titreme nöbeti olursa hastaneye zütürürler mideni yıkatırlar)
    2-Adaçayı (kuru) ama çay poşetinden çıkarıp yakmayın bunu gidip aktardan orijinal kurutulmuşunu alın. Pipe ile veya sarıpda içebilirsiniz. Elinizle ufalayn.
    3-Melisa Adaçayı gibi yapın.
    4-kuru hayıt yaprağı ve bitkisi genelde bitkisi. Bunuda adaçayı gibi yapın bu üçünün kafa açıklamasını yapmadım esrar gibi kafa yapar.
    5-peyote kızılderili otu dur abicim bulan kafayı dibine kadar yaşar biraz bakın aktarlara yaw.
    6-kuru fesleğeni sarıp deneyin bi sigara gibi bundan çok emin değilim ama denersiniz bi.
    7-silvia divinorum ebay dan veya başka bi sipariş sitesinden legal yollarla sipariş edebilirsiniz. Acaaayip kafa yapar boyut atlatır halisünasyon gördürür ama kötü ruh hali ile içerseniz bad tribe düşersiniz cehennem olur her yer. Diğer türlü şekerden duvar görürsünüz. Cenneti yaşarsınız.bu da sigara gibi sarıp içilir. Aslında güzel avrat otu hariç hepsinin en kafa yapıcı içiş şekli ya bong yada pipe.
    benim bildiklerim bu kadar sizde ekleyin isterseniz
    ···
   tümünü göster