/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +21
    ne 2 maçı 1924'ten beri yenemiyoruz amk

    http://www.mackolik.com/K...Letonya-Turkiye#ui-tabs-1
    ···
    1. 1.
      +16
      panpa kusura bakma altına yazıyorum yukarda gözüksün diye.
      şimdi bakın beyler olayı kısa vadedeki olaylarla değerlendirmeyin.biz hangi alanda iyiyiz ki futbolda iyi olalım bi sorun kendinize. eğitim hiçbi alanda yok ülkemizde dıbına koyim. futbol eğitimi de buna büyük oranda dahil. geçen aziz yıldırım çıktı televizyonda dedi ki her şey eğitim her şey altyapı! bi yöneticinin bunları söylemesi gözümden yaş getirdi. bizim genlerimiz kötü değil, messi gibi yetenekli çocuklar da çıkıyo çıkmaya da devam edecek ama eğim görmezse o yetemek körelir. elin avrupalısı 7-8 yaşında futbola başlıyo, profesyonellerin yaptığı antrenmanları yapıyo bizim enes ünal 18-19 yaşında çıkıp özeleştiri yapıyo eğitim yönünden çok eksiğim! bazı şeylere dar pencereden bakmayın beyler lütfen çok ihtiyacımız var buna sadece futbol değil her konuda !
      ···
      1. 1.
        -3
        USTTE GORUNSUN DIYE YAZDIM PNP SORRY.S.S.S.S NEYSE BEYLER ÇAREYI ACIKLIYORUM IYI DiNLEYiN

        ALEX DE SOUZA&SAMET GÜZEL

        ALEXI KOY FATIH TERIM YERINE BAK BAKALIM TAKIMA ONDAN SONRA OF ASLANIM BEAHH
        ···
      2. 2.
        0
        Bende senin altına üstte görünsün diye yazıyorum panpam ehuheueheu MiLLi TAKIMIMIZDA UMUT BULUTTAN BAŞKA FORVET Mi YOK ? VAR TABi MEVLÜT VAR CENK VAR KiMSENiN BiR TÜRLÜ ŞANS VERMEDiĞi EMRE GÜRAL VAR BU ADAM ŞANS BULSUN YENi HAKAN ŞÜKÜR OLUR KESiN VOLKAN BABACANDAN iYi KALECi ARIYOSUNUZ VOLKAN DEMiREL MiLLi TAKIMA ALMA BENi DEDiĞiNE GÖRE YOK KARDEŞiM YOK KiMi ALACAK
        ···
    2. 2.
      +10
      kardeş bizim oyuncular yetenek ve fizik olarak yeterli düzeyde bence ama adamlarda futbol zekası, oyun görüşü diye bir şey yok.

      kültür denen şeyin insana çocuk yaşta aşılanması lazım. avrupa'da çocuklara ufak yaşlarda spor, trafik gibi konularda eğitim veriliyor. ana okullarında sanal trafik ortamı oluşturulup çocuklara nerde nasıl davranmaları gerektiği aşılanıyor. bu çocuklar ilerde iyi sporcu olur mu ya da mükemmel araba kullanır mı bilinmez ama gerekli kültürel altyapıyı muhakkak almış oluyorlar.

      bilinçli insanlar bilinçli nesiller yetiştirir. bizde bilinçli insan sayısı oldukça düşük. iyiyi, doğruyu örnek alıp kendimizi o yönde geliştirmektense kötüye ayak uydurup kendimizi genel çoğunluğa dahil etmeyi tercih ediyoruz.
      ···
    3. 3.
      +4
      bu mertcan ilkokullusu ne ara böyle bilimsel yazmaya başladı amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster