1. 51.
    +22 -3
    peki komünizm hayaliyle ölenler ne oluyor niyazi değil mi? Sen amerikanın verdiği silahla savaşıp ölen binleri devrimci sanıp destek olursan milliyetçiliği böyle patlatırsın.Sol örgütlerde militan olup ölmek kullanılmak olmuyor mu sana göre ? Ama asker ölünce boşa öldü oluyor solcu militan ölünce ölümsüzdür oldu amk. Yurt sevgisine laf ediyorsun ama beraber yürüdüğünüz kürtler kendi yurtları olsun diye savaşıyor kobanede gibko bir örgütte ölmeyi kutsal , Türk toprakları için ölmeyi niyazilik olarak görüyorsun buda sen ve senin gibi komoların içlerinde bastırdıkları duyguları ortaya çıkarıyor kürt olmasanız bile Türk düşmanısınız. kürt hareketinin peşine takılmışsınız hala milliyetçilik karşıtı konuşuyorsunuz gidin bu söylediklerinizi kürtçü yoldaşlarınızla konuşun sermayenin, emperyalizmin köpeği olan onlar ve destekçisi sizlersiniz..Ne kadar komik değil mi amk ülkedeki komunist bile amerikan emperyalizminin parçası biz yannanı yemişiz haberimiz yok
    ···
    1. 1.
      +12 -1
      vurdu gol oldu. adamsın panpa

      kansız, vatansız, soysuz, atasız, namussuz, şerefsiz, tarihsiz, huur çocuğu komunistler haydi çöplüğünüze
      ···
    2. 2.
      +4 -1
      aynen jamaican panpa helalsin çok doğru anlattın helal aq
      ···
    3. 3.
      +7 -1
      beyler bu @1 k*rtçü, terörist, pkk sempatizanı bir huur çocuğudur. girin entry'lerine bakın. her zamanki gibi maskeleri de sosyalizm denen pis rus ideolojisidir. gammazlayın, çugulayın.
      ···
    4. 4.
      +3 -8
      öncelikle kürt, pkk'lı falan denmiş de.. ulan ben türk'üm.. pkk'nın anasını avradını gibeyim.. iftiracılar sizi. sırtınızı yalana dayamayın!

      oradaki vatanseverlik; kapitalist devleti kasteder, sermaye sahiplerini, devletin elindekilerini kasteder. zaten vurguyu sermayeye falan yapmış..
      yoksa toprak olarak diyorsan komünistler savunmayı her zaman destekler.. en önde gider hatta.
      Komünistlerin amacı nedir? Sınıfsız, ezilenin, ezenin olmadığı bir dünya değil mi? Bunun için çarpışmak var, zenginin keyfi için çarpışmak var? o bize niyazi diyenler sosyalizmi neden desteklemiyor sence..
      asker ölünce de boşa öldü demem.. onlara da üzülürüm. iftira atma.(bazıları hariç tabii)

      kürtçü falan değilim, türk düşmanı hiç değilim. türk düşmanlarından nefret ederim. yine iftira..

      komünistleri de emperyalist diye nitelemek gülünçtür yahu. komünist teorisyenlerin emperyalizm hakkında yazdıkları, çizdikleri ortada..
      6. filoya tepki gösteren, amerikan üslerine tepki gösteren, elçileri rehin alan ülkücüler mi?
      abd filolarına secde eden ülkücüler değil mi?
      ···
    5. 5.
      0
      Geç bu 6.filo muhabbetini günümüzün solcuları bu yaptıklarınızı gibti attı.Ben bir Türkçü olarak deniz gezmişede mahir çayanada anti-emperyalist oldukları için saygı duyarım fakat siz anti-emperyalist olduğunuzu söyleyip amerikanın ortadoğudaki politikalarına hizmet ediyorsunuz ( sen değilsende Türkiye komunistlerinin %95i böyle) hemde anti emperyalist söylemlerde bulunuyorsunuz kastettiğim bu.iftira falan attığım yok sana genelde gördüğüm komunist tipleri bu şekilde olduğu için diyorum he sen bunun aksini düşünüyorsun madem natodan yardım isteyen hdpli komunistleride eleştir bir başlık açıp özür dileyeceğim senden.

      Abd filosuna secde eden ülkücüler diyerekde sen bize iftira atıyorsun ülkücüler hiç bir zaman amerikancı olmadı rusçuda olmadı.

      Ne Amerika,ne Rusya, ne Çin
      Her şey Türklük için.
      ···
    6. 6.
      0
      Algı operasyonu yapmaya çalışıyo. Aslında kürt oç. Jamaikalı helal bu arada
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster