/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    Birileriyle paylaşmayınca intahar edesim geliyor amk. Başınızı ağrıtabilirim mazur görün. Az konuşsamda ağrır zaten. Hayatım boyunca hiç sevilecek bir tip olmadımki amk. Dost yerine koyduğum 1-2 insan var ne kadar dostlar bilmiyorum.

    Ailevi problemlerim aldı başını yürüdü hiç birini anlatmıyacağım utanıyorum amk. Aşk hayatımda pek heyecansızdı. Çirkin bir insanım amk. Uzakdan karşı cinsden biri gözüyle bakarsak hiç bir albenim yok. Bir kıza aşık oldum 5 sene sevdim olmadı. En son sanırım hayatımın aşkını buldum dedim oda şuan tak vaziyette.

    Kızla çok mutluyduk her şey çok güzeldi daha sonra beni sevdiğini söyledi (neyimi seviyorsa artık amk) çoğu zaman kavga ettik sık sık aramız bozuldu. Sıkı durun bomba geliyor. Kızla aramda 500 kilometre var. Yanına sadece 1 kere gidebildim . Çok saçma değilmi. Kuzeni yüzünden kavga ettik. Çevresinden bir kişi bile beni istemedi. Kız yinede kimse umrumda değil ben seni istiyorum dedi. Neyimi istediğinide anlayamadım. Gerçekten aşık olduğumu hissediyorum bu kıza.

    Normal arkadaşken konuşurken bi çocuğu baya bir övmüştü tatlı şöyle böyle diye geçen instagrdıbına bakarken o bini fotosunu beğendiğini gördüm kasıtlı yapmadım öyle anasayfada görüp beğenmişimdir falan dedi kıyamadım tabi kapattım konuyu.

    Ertesi gün kendime yediremedim beynimi gibim kıza gittim gözün dışarda dedim ve ona benzer şeyleride ima ettim. Kız affettim ama asla unutmayacağım diyor. Artık hak ettiğim gibi davranacakmış. Artık benimle gelecek hayali kurma diyor. Seninle geleceğim olsun istemiyorum bana güvenmiyorsun sen diyor. Anasını gibtiğimin dünyası. Yanına gitmek istiyorum kendimi affettirmek için bu seferde param yok. Kitabını gibim böyle dünyanın çaresizim panpalar. içimi dökmek istedim sağolun.

    Olayları hep kaba taslak anlattım bu kabaca hal bu başlık altında daha neler yasadıgımı anlatırım
    ···
   tümünü göster