/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +29 -3
    Bundan 3 sene önce duvarda oturan 2 çift gördüm o zamanlarda yazdı bomboş sokakta onların oturduğu kaldırımın önünden geçiyordum çünkü gölgeliydi ve bende onları görmemiştim saten.
    Kızın " hadi şu çocuğa laf at " demesini duymuştum ve erkek bana "şşt gelbi buraya " demişti. Yanına gidince falanca kişiyi tanıyormusun demişti bende hayır demiştim ve tamam gidebilirsin demişti.Ölür müsün öldürür müsün ? Diyerekten çocuğa gelişi güzel bi yumruk atmıştım ve duvardan arkaya yuvarlanmıştı. Baktım ayağa kalkıcak gibi değil en iyisi ben gidiyim kafama güneş geçmeden diye düşünmüştüm.

    3 years later

    Bugun yumruk attığım o çocuğu yazıldığım sürücü kursunda gördüm içeride beni gördümü bilmiyorum ama dışarı çıkıp sigaramı yakarken yanımdan bi kızla geçiyordu. Tam önümden geçicekleri sırada " şşt " demiştim bana dönüncede " yok birşey " dedim çocuk beni tanımış olucakki tam 3 sene öncesi gibi baktı gözleri korku ve kızın yanında bari yapma der gibi.

    Not : Delikanlılıkta yanında kız olan birisini dövmek bir Türk erkeğine yakışmaz ama bunu kız istemişti diye dövmüştüm yoksa öyle birisi değilim.
    ···
   tümünü göster