/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -5
    O zamanlar 15 yaşında falanım, ailemle tatil köyüne gittik kuş adasında 5 yıldızlı sağlam bi mekan, neyse bi ana otel var bi de küçük villa tarzı odalar var arkadaş edindim bi tane türk vardı takılıyoruz kızlı erkekli, ya benim bi babamı bulmam lazım dedim arkadaşa, kızlara da birazdan dönüyorum diyip çıktım havuzdan. Ama asıl olay farklı deli gibi kakam geldi sıçıcam amk dayanamicam o noktada.

    Neyse dedim babamı aradım bizimkiler yemekte ama nerde yemek yiyorlar otel kocaman amk ara dur odanın anahtarını almak için. Bide takıntım var normalde dışarıda umumi tuvalete sıçamam otele bile zor sıçıyorum. Neyse şezlonglara doğtu geliyo babamla annem aldım anahtarı penguen yürüyüşüyle paytak paytak yürüyorum bacağım kasılsa sıçıcam o olucak o an altın varaklı kabin gördüm. Lan dedim giberler giriyorum ben. Gittim kabine girdim soyunma kabininr çatır çatır sıçtım, ama öyle böyle değil artık tak gelmiyo ama hala sıçasım var o biçim.

    Çaktırmadan üstümü değişmişim gibi çıktım hızlı adımlarla odaya gittim villa gibi yerde zaten git git bitmiyo amk neyse dedim gittim orda da kıçımı temizledim falan. Hiçbişey yokmuş gibi çıktım. Oda kartını bırakıp arkadaşların yanına hiçbişey olmamış gibi geldim hatunlarla muhabbete yüzmeye devam ettik.

    Edit:olaydan yarım saat sonra tesadüfen gördüm sarışın milf bi hatun benim sıçtığım taka basmış ayağını gösterip görevliye kızıyordu, görevliye acısam da taka basan gavura çok güldüm.
    ···
   tümünü göster