/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +19
    beyler ciddi ciddi bazen keşke yetimhanede büyümüş olsaydım diyorum babama bir şey desem salak bu çocuk mal bu çocuk ulan 20 yaşındayım ne çocuğu misafir gelir aha bu çocuk kadar mal yok
    bunun kadar boş konuşanı yok yeter mınakoyayım yeter !

    çocukluğumdan beri benle ilgilenen annem ve abimdi babam bana davrandığı gibi ona da davranırdı abimde hiç giblemezdi ama bana daha beter davranıyor bana karşı bir öfkesi mi var acep ?

    milletin babası oğluyla karşılıklı rakı içer bizimki kola içmekten aciz asosyalim kabul ama insanlara zararım yok bir ortamda bulunsak ben varken hemen orayı terk eder yada uzaklaşır milletin babasıyla içiyoruz amk yemin ediyorum onlar daha iyi davranıyor bana.

    bugün beyler babamla yaşadığım olayı anlatıyorum iyi okuyun arabayla biyere yemek zütürcez aceleden valide poşete eti koymamış kağıda sarılı olduğu için göremiyoruz neyse vardık oraya et yoktu oradakilere anası da salak bu da salak diyor ne sövdüm ona ama bilir misiniz ?

    ilk satırda keşke yetimhanede büyüseydim dedim ya sakın orada büyümek nedir falan yazmayın ailesi olup anası babası olamayanlar var.. hep onurumu kırdı hep beni üzdü çocukluğumdan beri...

    bana bir tatil sözü vardı şimdi vazgeçmiş ee madem vazgeçeceksin ne söz veriyon ? bu konuda akşam görüştük yüzüne aynen şöyle dedim :
    bak baba bazen diyorum ki keşke babam olmasaydın keşke
    tek başıma büyüseydim biliyor musun köpeğimi bile senden daha çok seviyorum dedim beyler.
    o da bana bugüne kadar cebinde parasız dolaştın mı bugüne kadar karnın hiç aç oldu mu ?
    dedi bende durur muyum bağırarak babalık sadece maddiyatla olmaz !! dedim ne dersiniz doğru demiş miyim ?

    şu an tuvalette sigara içerek yazıyorum beyler acayip sinirim bozuk şu beklediğim bir iş var olursa terk edeceğim burları.

    edit : bazılarınız baban o adam olmayabilir gibisinden şeyler yazmış panpalara geçen yıl bundan şüphelenip gizlice dna testi yaptım doğru çıktı ama bu öfkeyi anlayamadım
    ···
   tümünü göster