/i/Devlet

  1. 1.
    +6 -8
    panpalar onu bunu bilmiyorum ama türkiyenin batısında olan ahlak hiç bi yerde yok siz bugün gidin bi berline paris e sabah akşam içki içen oç lar yolda rahat yürüyen 1 kız bile bırakmayan ergenlikten çıkamamış reşit binlerden geçilmiyor ha isveç gibi ülkelerde bu durum daha farklı ama türkiyedeki özgürlüğü ve sıcak esnaf selamlamalarını hiç bi şeye degişmem

    ÖLÜRÜM TÜRKiYEEEEEMMM!!!
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      icki icen oclar ne amina kodumun örümcek beyinli yobazi ?
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Ebenin ami adam gibi icenlerden değil sabah akşam içip takunu çıkaranlardan bahsediyorum.
      Biz de kararınca içiyoruz ama sabah akşam içki içmemek yobazliksa sen bu kafayla çok konuşma derim önce adam gibi entryde ne anlatılıyor onu anlamayı öğren sonra benle diyaloga gir amk firlamasi.
      ···
    3. 3.
      +1 -3
      ulan başkasına zarar vermediği sürece istediği kadar içer, zararı kendine, kendi bileceği iş. sabah akşam içmeyene yobaz demiyorum ben. sabah akşam içene "oç" diyene yobaz diyorum.
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        daha ne yapacak amk gib kafalısı sen hiç mi kitap okumuyosun alkolik bi babanın aileye neler getirdiği neler yaşattığı hakkında hiçmi bi fikrin yok.
        Anladığım kadarıyla hayatın boyunca bi asalak gibi yaşamışsın ve bundan sonra da böyle devam edeceksin bilinçlen biraz amk dangalağı öyle hakkında hiç bişe bilmediğin konularda da ileri geri konuşma hatta hiç konuşma her gördüğün züte de amlı diye fırlama artık susarsan sevinirim.
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        sabah akşam içen herkes karısını dövüp kızını mı gibiyor dıbına kodumun yobazı ? alkol insanın içinde ne varsa onu açığa çıkarır. sabah akşam içip karısını döven adam hiç içmese de gib kafalı huur çocuğunun tekidir. alkol iyi bir insanı karısını kızını döven şiddet yanlısı birine dönüştürmez.

        orada "başkasına zarar vermediği sürece" dedim. başkasına zarar vermediği sürece istediği kadar içer, senin ona "oç deme hakkın yoktur. bana kitap oku diyen adam samanyolundaki alkolik baba figürünü kullanarak sabah akşam içen herkesin oç olduğunu ve benim bunu reddettiğim için bir asalak olduğumu söylüyor. senden çok kitap okumuşluğum, görmüş geçirmişliğim vardır merak etme. şu gibik düşüncelerinden ne tak olduğun zaten anlaşılıyor.

        gibtir git şimdi cahil yobaz seni.
        ···
      3. 3.
        +1 -2
        (bkz: ben diyorum gümüşhane sen diyorsun zütüm şahane)

        Edit: Konuyu dağıtma bin bunlar gibilen zütü yıkama çabaları.

        Edit-2: Amk dangalağı sen sabahtan akşama kadar içip sarhoş gezen sonra da ailesine faydası olan 1 tane adam tanıdın mı? Daha da önemlisi ne bahsettiğinin kendin farkında mısın? Daha da önemlisi baban çok içip ananı dövüp seni mi gibiyor da bana hala cevap veriyosun puhahahahaahahakjdlajfamcıkhşsağızlılzad?
        ···
      4. 4.
        -2
        amk yobazı sıktırgıt ozmn doguya sıksınler senı olurum turkıyemeymıs amcık
        ···
      5. 5.
        +1 -2
        demagoji yapma dıbına kodumun anancı ergeni. ne dediğimi anladın konuyu sen taşşağa vuruyorsun. demek ki sabah akşam içsen ananı bacını dövüp gib gibi yaşayacaksın. dediklerinden bu anlaşılıyor.

        "Daha da önemlisi baban çok içip ananı dövüp seni mi gibiyor da bana hala cevap veriyosun " şu cümleyle beni anlamaktan ne kadar uzak olduğunu da kanıtlamış oldun. farklı dünyaların insanlarıyız, gibtir git şimdi amk çomarı.
        ···
      6. 6.
        +1 -3
        kare 31 kare isimli velet. sen bir insana sadece sabah akşam içki içtiği için huur çocuğu diyemezsin. dersen bağnaz zütverenin tekisin demektir. bir insan çok içki içiyor diye senin dediklerini yapmak zorunda değil. içki içip karısını döven kişi içki içmese de döver zaten. emin ol sabah akşam içki içip senin olabileceğinden çok daha iyi bir insan, iyi bir baba olanlar var.
        ···
      7. 7.
        +1 -1
        ben kime anlatıyorum gibtirin gidin böyle yaşayın amk dangalakları o zaman daha ne anlatmak istediğimin farkında değilsiniz SARHOŞ GEZMEK NE DEMEK SABAH AKŞAM iÇMEK NE DEMEK anlayamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz gidin o zaman sabah akşam içki içen sarhoşlarla vatanı kurtarın amk klavye komandoları git doğuya gibsinler seniymiş gibtirin lan bu devletten bu devlete sizin gibi adamlar lazım değil

        Edit: @10 4 6 ulan dalyarak ben içmekten mi bahsediyorum sarhoş gezmekten mi yazdıklarımı adam gibi anla önce bi gavat evladı anlamak istemiyorsan gibtirgit
        ···
      8. diğerleri 5
    4. 4.
      -1
      giberim la burası kavga edecek yer mi
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster