/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 26.
    +2
    Kayseri
    Erciyes Üniversitesi
    Kesin kaydı yaptırdınız biliyorum artık çok geç ama keşke gelmeseydim deme ihtimaliniz %60
    Not sistemi GANO
    Hocalar kıl Bütte ve yaz okulunda bırakırlar acımazlar.
    400 600 kira ile ev bulabilirsiniz
    Yurtlarda 400 600 arası değişir
    parttime iş imkanı var
    insanlar yobaz esnaf ölümüne kazıkçı Kayserili pazarlık yapar ama esnafta kayserili unutmayın.
    Daha soracağınız bişeyvarsa mesaj kutum açık.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      bende kayseri'de okuyorum esnaf derken neyi kastediyorsun bakkalı'mı ? Bakkalı beğenmiyorsan gider marketten alışveriş yaparsın esnaflık bişey kalmadı artık kayseri'de heryer kurumsallaştı üst başı öyle uyduruk yerlerden alıyorsan ona kazıkçı diyorsan bilmiyorum git foruma en ucuz yer defacto giyin ordan talasta'mı oturuyorsun ? kiralar dediğin gibi doğru ? namaz kılmak dinine bağlı olmak yobazlıksa bende yobazım kimse sana namaz kıl diye baskı yapmaz eğer içmek istersen sana bir sürü yer önerebilirim çarşının ortasında bile içilecek mekanlar var araban varsa gider yamulada sarımsaklıda içersin keyfine göre takılırsın sana kimse zorlamadı dimi kayseri'yi yaz diye . Ben istanbul'dan geldim Kayseri'nin çok gideri var bence .
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Bu benim gözümden kayseri kardeşim hayırdır seni niye tırmaladı bu kadar ? Kusura bakmada kayseri yobaz insanları yobaz ben kimsenin dinine laf etmişmiyim yorumda bak bakayım ? Gerginlik yaratma boşa insanları etekli insan görünce kafasını çevirmez sokakta sarılmak bile onlara göre ayıptır ama sevgi göstergesidir sarılmak bak öpüşmeyi saymıyorum bile al sana yobazlık. Hepsi ama hepsi kazıkçı ben ciğerlerini biliyorum 15 liraya aldığım bi ürünün fiyatını araştırmalarımın sonucu 5 lira olduğunu gördüm %200 kar kazıkçılığın ağa babasıdır kusura bakma. Her yer kurumsallaşmadı in meydana bak bakayım her yer esnaf. Ha istanbuldan gelip kayseriyi beğeniyor olmanı takdir ediyorum orası amenna.
      ···
    3. 3.
      -1
      Ben anadolumuzun her ilini seviyorum ondan sinirleniyorum birisi bi şehre şöyle kötü böyle kötü diyince neyse kanka keyfine bak yatay geçiş yap git beğenmiyorsan *
      ···
    4. 4.
      0
      Bilgiler için çok teşekkürler.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster