/i/Tespit

  1. 126.
    +9 -5
    Bakin güzel kardeşlerim size bi aciklama yapayim animeyle cizgi film farkli seylerdir. 2 3 senelik anime izleyicisiyim anlatayim her türlü anime yi izledim mangayi falan okudum.
    Cizgi film 0 7 yas arasina hitap eder bi konusu yoktur sacma salak seyler gösterilir gibimsonik aklina gelebilcek hersey bebeler izlesin diye uydurulur ve her taktan anime yapabilirsin kayu pepe falan benten falan sacma salak seyler yapabilirsin ama animede isler farkli yürür.
    Anime direk cizgi film gibi ortaya konulmaz cizgifilmi herkez yapar ama anime japonlara özgü birseydir.

    Animeler yapilmadan önce bir mangaka (mangaka: manga cizen siyah beyaz cizimleri olan )nin aklina bir konu gelir bir hikaye gelir bur bilimkurgu roman gibi birsey aklina gelir bunun olay örgüsü vardir her karakterin ayri bir hikayesi vardir. Mangaka mangayi cizdikten sonra eger manga tutulursa sevilirse anime yapim sirketlerine basvurup animesinin cikarilmasini saglayabilir dedigim gibi cizgi filmle anime farkli seylerdir . Cizgi film 0 7 yas arasi ama anime her yas grubuna hitap eder yukardaki arkadasin. dedigi gibi hentaisi (ferre)de vardir bilimkurgusuda vardir. Her cesit konusu vardir.

    On yargilarinizi yikin kulaktan dolma bilgilerle yorumlamayin. In yargibizi yikmaniz icin size bir kac tane animr öneriyim ( shinkegi no kyojin-full metal alchemist brotherhood-death note)bunlar benin sevdigim aksiyonluvolanlar death note da pgibolojik konuludur.
    Ayni zamanda mangalarada bakin derim cizgi roman gibi birseydir. Siyah beyaz cizim.
    Dedigim gibi anime cizgi filn deildir animeye laf ettirmem. Giberim gunde 10bposta atcaginiza ard arda 5 posta cekcrginize flaan yukardaki arkadasin dedigi gibi ilk once on yargilarinizi yikin onyargili binleri gibiyim...
    ···
   tümünü göster