/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 3576.
    +9
    Evet beyler. işte son partımız. 12. Sınıfa gittiğinden dolayı ygs vs. vs. Derken neredeyse hiç görüşemedik. Ben özlüyordum. O da özlediğini söylüyordu. Bende sınavları olduğu için gitmiyordum üstüne. Şimdi okulların kapanmasına 3 gün. 12 haziran günü. Çağırdı beni sahildeki kayalıklara. Tostosu da getir yanında dedi. Tamam dedim. Gittim yanına sarıldım. Ağlamaya başladı. Tostosu aldı kucağına ağlarken öptü.

    Ben- Noldu Melis ?

    Melis- Hakan. Ayrılmak istiyorum.

    Donakalmıştım.

    Ben- N-Ne ?

    Melis- Anlamıyomusun ? Ayrılmak istiyorum.

    Ben- Nasıl ? Şakamı yapıyorsun ?

    Melis- Hayır ciddiyim. Bitti.

    Ben- Neden ? Neden peki ? Benmi birşey yaptım ?

    Melis- Seninle alakası yok. Aslında ilk günden beri utku diye bir çocukla yakındım bizim okulda. Ygs bahanesiyle birlikte ders çalışmaya başladık. Ve ona aşık oldum. Başkasına aşıkken seninle olan ilişkimi yurutmek istemiyorum. En iyisi ayrılmak.

    Sonra tostosa döndü. Baya ağlamaya başladı.

    Melis- Annem. Baban sana yeni anne bulur tamammı ? Çok sevmiştim seni. Beni unutma olur mu ?

    Dedi ve ağlayarak kaçtı. Bende ne diyeceğimi bilmeden oturdum banka. Tostos da ağlamaya başladı. Benim gözümden de sadece yaş dökülüyordu. 5 saate yakın bankta harektsiz oturdum. Sonra ruh gibi gittim eve. Tostos kapının önünde ağlıyordu. Bende o gün tekrar başlamıştım sigaraya.

    Bu kadar basitmiydi yani ? Onca emek. Zaman. Bu zaman içinmiydi. Oo 2 ay. Birlikte uyuduğumuz günler ? Hayat çok anlamsızdı resmen. Bens bomboş biriydim. Bu olaydan 1 hafta kadar evden çıkmadım. Sebepsizce ağlamaya başladım. Sonra kendimi 5 aya yakın surede toparladım. 1 ay okula gitmedim. Tostosu da verdim başka birine. Melisin babasıyla görüştüm. Kendi aranızda halledin diyip karışmadı. Melisle görüşmeye çalıştım heryerden engelledi. Bir gün evinin önünde bekledim. Konuştuk. Ama sadece ayrılmamız gerektiğini söyledi. Başka birine aşıkken benimle çıkamayacağını söyledi. Bu kadardı yani. Herşey bukadardı. 1 yıl sonra da herşey normal haline dönmüştü. Ama ne zaman uyumaya çalışsam. Uykuya dalmadan önce zihnimde onun suratı beliriyordu..

    Evet beyler. Bitti hikayemiz. Sorularınızı sorabilirsiniz. Ben partları kendi hesabımdan yarın giricem uyku bastı zaten. Bugüne kadar dinlediğiniz için, muhabbetleriniz için, oranlarınız için hepinize teşekkür ederim. Lan efebin sana bile teşekkür ederim. Biliyorum iki gündür neredeyse part atmamaya başlamıştım. Ama bu da el. Bende yoruluyorum. 10 sayfalık bir hikayeydi bu. Belki 11-12 olmuştur bakmadım sahibine. Ama bitti sonunda. Son partların sıkıcı olduğunu biliyorum çünkü bir duygusu yoktu. Yazmaktan sıkılmış ve yorulmuştum. Ne yapalım artık. Hayırlısıyla bitirdik hikayemizi. Ama hikaye bitti diye kesmeyin lan muhabbeti. Konuşalım buralarda. Koparmayalım bağları. Neyse fazla uzatmadan bu son partı da girmiş bulunuyorum. Hepinize iyi geceler.
    Denizden bir not: isteyen soruları sorabilir.
    Denizden ikinci not: hikayenin huuru Melis diyenler kazanmıştır beyler iyi geceler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster