/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Olm doğru olabilirsin fakat oyunculuk olayına girmişsin. Türk oyuncularında ki yetenek çoğu yabancı oyuncuda yok, bizim seneryolar iyi olmadığı için oyuncular performanslarını gösteremiyorlar.
    Geçen yıl muhteşem yüzyılda Halit Ergenç'in sergilediği performans süperdi zaten o kadronun oyunculuk performansı güzeldi.
    Aşk-ı memnudaki oyuncularda çok güzel oynamışlardı.
    Bu liste uzar gider...
    ···
    1. 1.
      0
      yok olmaz yabanci dizi izleyin kulturlenin... bu cumleyi yazan adami ciddiye alabilir misin? adam elma ile armutu karsilastirmis... HBO ile ATV ne kadar yarisir. hitap edilen kitlelere bak. hor gordugu bizim sanatcilarimiz tatli hayatta ki oyunculugu ben hicbir yabanci komedi dizisinde goremedim yada bizimkilerdeki samimiyeti.. adam ne anlatmis.

      neyse amk yabanci dizi izlemek su siralar cool bir olay sayiliyor ya bu gibtigim iki ergende bisiler izlemisler uzman olmuslar. sektorel karsilastirma yapiyorlar...

      HBO vs fox
      ···
    2. 2.
      +1
      Haklısın bi yabancı dizi furyasıdır gidiyor. Yabancı dizilerde güzel izliyorumda yabancı dizilerdede senaryolar taka sarıyor.Şimdi Türk dizileri berbat yabancı diziler güzel diyemeyiz. Türk dizilerindende var birkaçtane güzel yabancı dizilerde de ama şöyle bişeyde var yabancı diziler biraz daha kaliteli.
      Ayrıca arrow diye bi dizi var biraz saçmalık dıbına koyim adamda yay ok var eli silahlı adamları vuruyor.
      ···
      1. 1.
        0
        flash'taki adam kadar hızlı olsam yenemeyeceğim adam yok. Yahu herif damlası adamı öldüren zehirli robot arıları yenemiyor. Ulan salak herif süper hızınla yumruklar atsan ya da en azından sadece aralarından süper hızınla geçsen etrafa dağılırlar. Bir tek grood denen maymunla şu eobord salağaı yenebilir onları ki onları da zaten arrow ve firestorm la yendiler. Ama abi aklımdan çıkmıyor. Yahu hortumu durdurdu koşarak herif. O robot arılar hortumun içinde moleküllerine ayrılır nasıl yenemiyon onları. MAAAL
        ···
      2. 2.
        0
        http://inciswf.com/3090incix2764863.swf
        ···
   tümünü göster