/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 126.
    +3 -1
    Türk kökenli tek görüş Türkçülüktür. Bundan başka davaları benimseyen kişilerden Türk milletine fayda gelmez.
    ···
    1. 1.
      0
      Fransız milliyetçiliği ile alman ırkçılığının türke uyarlanmış hali. Anadolu sosyalizminden ne farkı var köken olarak bunun. anlatır mısın?
      ···
    2. 2.
      0
      Anadolu sosyalizmi dersen anadoluda yaşayan 72 milleti de buna dahil etmiş olursun. Bizim ırkçılığımız kan temeline dayanır ve Türk olmayan herkesi kendisine potansiyel düşman olarak görür. Alman ırkçılığı yalnız Yahudilere karşıdır. Anası veya babası Çek, Lehli gibi Alman düşmanı milletlerden olan fertleri Almanlar yabancı saymıyorlar. Bizim ırkçılığımız ise bütün milletlere karşıdır. Bu ırkçılık Türklüğün ihtiyaçlarından doğmuş olaylarla gelişmiş bir ırkçılıktır. Uzun, acı, denemelerden sonra anladık ki pasaport vatandaşlarından fayda yoktur.
      Ayrıca şunu belirtmekte fayda varki Türk ırkçılığı Türk milletinin yaşıyla aynıdır Fransız ihtilali'nden önce Avrupa da milliyetçilik, kendi milletini koruma gibi bir kavram göremezsin herkes kendi çıkarını düşünür ya da din birliğini düşünür.Bu olaylardan çok daha önce Türk birliği birkaç kez gerçekleşmiştir.
      ···
   tümünü göster