/i/Tespit

  1. 1.
    +14
    beyler resimde ciddi tespitler yaptım, öncelikle elinde testere tutan adamla başlayalım

    animelerde millet uzun bacaklara uzun kollara uzun gövdeye kocaman gözlere ve mavi yeşil göz renklerine sahip,

    yukarıda saydıklarım, anime yapan japon koreli vsvslerde olmayan herşey demek, yani japonlar kendilerinin sahip olmadıkları uzun boy uzun bacak kocaman gözler renkli gözler ve kendilerinde olmayan ama avrupalılarda kendilerine göre devasa kalan vucut ölçüleri.

    şimdi tespitleri sıralayalım

    1) resimdeki adam kılagib avrupalı keskin yüz hatları kara gibi kafa çene yapısı iri vucut ve sarışınlık, resmen nazi aryan ırk afişi gibi, naziler yerde bulsa yahudi gettosuna gidip asar o cinsten.

    2) arkadaki arka arkaya gelen düz çatılar holly wood sutüdyolarını temsil ediyor animeye karşı giberiz bizim endüstürümüz var hesabı.

    3) havadaki uçaklar B17ler meşhur flying fotres (uçan kale) b17 diyince japonun aklına kafasına atom bombası atan 4 motorlu uçan kale olan B17gelir beyler

    4)göz yüzündeki uçakları gösteren düz çizgiler, b17leri farkeden ve uçak savarlar için ışık tutan fenerlerdir, ki farkettiyseniz ışıklar uçakları işaretleyince japon imparatorluk arması ve japon bayragına dönüşüyor.

    BAYRAK
    http://images4.wikia.noco...se_Japanese_Army_Flag.png

    5) elektirikli testerenin kırmızı olması ve en ucundaki yuvarlak kısmın siyah olması japon bayragını temsil ediyor.

    6) resimde sol alta zom zom yazan 2 yuvarlak kase, memeleri ifade ediyorki animelerin sex objelerini kullanan ahlaksızlar oldugunu idda ediyor

    7) resimdeki adam japonların üzerlerinden ekmek yedigini anlatıyor zira japonların anime dedigi şey japonların sahip olamadıgı avrupalılarda olan uzun boly uzun kol bacak geniş gözde ve renkli gözlerdir.

    8) resimdeki adamın burun yapısı top burun ama ileri dogru, yani japonların sahip olmadıgı burun yapısı farkettiyseniz japonların animelerinde burunlar hepbir keskin üçgen şeklinde bu avrupalı insan burnunu tasvir eder.( kara denizli kemeler burun degil elbet amk karıştırmayalım)

    son olarak kaçınız animelerdeki gibi 1,80 boyunda mavi yda yeşil gözlü uzun bacakları uzun kollu geniş gövdeli,kocaman badem gözlü japon gördü? olay burda açıga çıkıyor aslında.

    tespitin dıbına koydugum için anime izleyen ilemeyen şukuyu eskik etmesin beyler
    ···
    1. 1.
      +2
      Okumadim ama emege saygi panpa
      ···
    2. 2.
      0
      Şuku kaptın koca yürekli tespitci
      ···
      1. 1.
        0
        tespitin dıbına koymak,,,, bizim işimiz panpa
        ···
   tümünü göster