/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +8 -1
    insan inanır gibi oluyo ...

    O kadar güçlü bi severleri olan kişiler neden tanımadığı halde babasının ogluymus gibi seni arasına aldılar.ilk günden seni aralarına kattılar. Gerçekte böyle bise olsa dunyayi ayağa kaldıracak haberin 3-5 kişinin elinde böyle kalması doğal mi ? israil giber atar sizi.Yok anoymys filan kardeş anlamasam bu işlerden inanirdim.1 milyon kurbanlı botnet ağına sahip tanıdığım var.En yakın arkadaslarimdan birisi Turkiyeye Wi-Fi kiriciyi getirip geliştiren kişi black-king.Ve bir çok bunun gibi kişi var deep webe chat odasına girdiğinizde size virüs atmak için elinden geleni yaparlar size server hediye etmezler
    ···
    1. 1.
      +2 -7
      Kardeş bu işlerden anlamadığım belli muhtemelen senide keklemişler :d o zamanlar deep web e erişim çok zor birşeydi ben sadece oraya erişip anonymous un saldırılarına yardımcı oldum ve öyle tanıştık şuan bile ddos saldırısı yapabilen biri anonymous un resmi web sitesinden bilgi alarak saldırıya katılabiliyor zaten orda 2 hafta sonra böyle böyle dedim .. ayrıca dünyayı ayağa kaldırıcak bir haber demişsin ona harbiden kahkaha attım kardeşim senin dünyadan haberin yok neler dönüyor kimsenin haberi yok böyle bir haberi insanlara anlatsan millet sokağa dökülür insanlar ttuğunu giber ayrıca israil siber ağında en sağlam savunma yapan hackerlar çalışıyor ama en dandik saldırıyı yapanda onlar hikayenin devamında anlıcaksın..

      Edit: ayrıca kardeş anonymous ta sunucu dolu sadece suncular için 10 katlı bir apartmanı satın almışlar benim sunucumda orda duruyor..
      ···
    2. 2.
      +1
      Devam et bakalım inş inandırıcı birşeyler çıkar.Şuan bile nasanin sitesinde sql açığı bulduk neyse devam.
      ···
      1. 1.
        0
        Kein system ist sicher panpa ;)
        ···
      2. 2.
        +8
        Beyler olayı çözdum who am i 'yı izleyip gelmiş konu kilit.
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        Panpa bu sözü whoami dan öncede kullanıyordum ayrıca güzel film lan sosyal mühendisliği çok iyi kullanıyor adamlar..
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster