/i/Tespit

  1. 1.
    +196 -8
    Biz Kürtler ve Suriyelilerle uğraşıyoruz.

    Evet beyler belki inandırıcı gelmiyor ama Amerika ingiltere Japonya 2020 tarihinde artık bilimde ulaşılamayacak bir düzeye gelicekler . Adamlar da öyle bir hırs var ki yapılan hiçbir icat boşta kalmayıp değerlendiriliyor . Bizim Aselsan mühendislerimiz yapılan icattan 2 gün sonra suikasta gitti .
    2 gün önce harika bir Savunma gücü tasarlayan Lütfi Öksüz ve ekibi acilen korumaya alınmalıdır .

    Türkiye yıllardır bu durumda . Batının Bilimi hariç herşeyine imreniyoruz . Herkes ülkeyi yemeye çalışıyor . Bilimde ki farklar aşırı derecede büyük . 3.Dünya savaşı çıksa adamlar tuşlarla savaş bitirecek biz hala Pkk uğruna şehit veriyoruz .

    Birde şöyle bir durum var ; Eline kitap alıp okumamış adamlar bilgi gösterisi yapmaya kalkıyor . ilkokul mezunu adam gelip siyaset yapıyor . Kahvede çay içen amcalar ülke için birşeyler yapmaya çalışanları eleştiriyor . YANi SADECE KONUŞUYORUZ . FAALiYET YOK !
    VE NE YAZIK Ki BOŞ KONUŞUYORUZ AMINA KOYAYIM . Sizde bilgilenin biraz . Aramızda mühendisler var mimarlar var doktorlar var ama herkes biliyor ki sözlüğün yarısıda bir gibim bilmiyor . Ulan bazılarını görüyorum 7/24 troll başlıklar açıyor sorsam 25 yaşında bir gibe yaradığı yok . Edit 2018. Görüşlerim hala aynı olsa da anlatım tarzımı pek sevmedim ..
    ···
   tümünü göster