/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    yatağa atma istekleri olduğuna nasıl kanaat getirdin ya saçmalığa bak, büyük şirketlerin giyim ya da yemek falan kasiyerinde hep kızlar iş yapar ne yani burdaki kızlara patronları her gün çakıyo mu? ya da ayak işi yapan kız elemanları hep patronların gibini yalayan tipler olarak mı görmeliyiz ? yoksa sen mi öyle görüyorsun. şu yazdıkların saçmalık
    ···
    1. 1.
      +1
      mesleğimin ilk yılları henüz 1-2 yıllık tecrübem var, eleman ihtiyacı olan bir kişinin(züppe müteahhit) yanına gittim, tecrüben çok az alt yapın var ama bilmediğin şeyler çok 1-2 ay stajyer gibi çalışırsan durumuna göre seni değerlendiririm, dediydi. yeni mezun olan bayan arkadaşıma arattım bayan arkadaşım: Yeni Mezunum fazla bir şey bilmiyorum -o züppe: Önemli değil 4 işlemi biliyorsanız gelişime açıksanız bizimle çalışabilirsiniz.
      -Gelde sövme böyle huur çocuklarına, ofisinde çalıştırcak muhabbet edecek kaşar, kucak sekreteri arıyorlar
      ···
    2. 2.
      0
      Ulan neden öyle aranıyor dediğimde oradaki elaman öyle dedi. Hemde kadın vücudunu bir meta olarak kullanıp müşteri çekmeyi hedefliyorlar. Ben patron bütün bayan elemanlarla birlikte olur demedim dikkatli oku, bayan elemanla hem birlikte olma şansım var deyip onu tercih eder. Hep büyük firmalardan bahsetmişsin benim gördüğüm 8 masalı pastahane bile bayan eleman arıyor.
      ···
   tümünü göster