/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +4
    Panpa bu yorumu da oku.

    Yabancı dizilerde bile kötü karakterler resmen örnek alınıcak tipler olur. Mesela Prison break ve Breaking bad örneği veriyim. Prison Break'da Paul Kellerman adam kötü tiplemeydi ama sonunda bir anda çıkıp dizinin dıbına koyan o son noktayı yaptı. Breaking Bad'da ise Gus fring örneği veriyim WW fakir evi arabası olan sıradan bir aileye sahip iken dizinin kötü addıbının bir burger king gibi büyük şirketi olup çamaşırhanenin alt tarafında meth laboratuvarının olması ve mike gibi yanında jesseden daha sağlam adam olmasını Türk dizilerinde bulamazsın çünkü Türk dizisinde kötü adamın hayatı sıradandır.

    Bir örnek daha South Parkda siyasetin dıbına koyarken, GOT'da cinselliğin dıbına koyarken Türk dizilerinde sigarayı sansürlemeyi bırak lan kelimesini bile sansürlüyorlar. Hatta TRT işi abartıyor.

    EDiT : Hakkıyla emeğiyle Türk dizisine katkı sağlayan dizilerde var.

    BKZ : Kardeş Payı ve Kanıt dizisi izlediğim en iyi Türk dizileridir.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kanıt gibi sağlam dizi yoktu ama finali neden bu kadar değişik oldu anlamadım
      ···
    2. 2.
      +1
      Bide acayip hikayeler dizisi vardı Star TV'de ancak 13. bölümden kaldırdılar yayından tam 30 dakikalık avrupai tarzda bir diziydi beğenirdim ama kaldırdılar. Kanıt gibi sağlam Türk dizisi zaten yoktur. Olayları çok güzel anlatırlardı.
      ···
    3. 3.
      0
      kanıt ne kadar güzel diziydi ya geç saatlerde çıkardı izlemeden uyumazdım :D
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster