1. 26.
    +16 -1
    incide yazmanın olumlu yanlarını göstermeye çalışan başlık. eski ruh , eski inci sözlük olsaydı sayfalarca fark girilecek başlıktır. artık sözlükten o kadar soğulmuş ki ekşide yazmamak için fark arıyolar. inci sözlük bitmiştir beyler. doğru söze ne hacet. eski haliyle basit, gibik,sade diye yazmayan liseliler, ergenler şimdi sözlükten çıkmaz olmuş. eskiden facede inciciyim demek güya havalıydı. şimdi utanılacak bir şey. gerçekten sözlükte yazmak istiyosanız gerçekten bi sözlük yazarı olmak istiyosanız. inci sözlükte olamazsınız. nokta. teşşekkürler.

    edit : küfürü yeni öğrenen bütün ergenler inci sözlüğe doluşuyo. max 2-3 sene sonra burda 1 tane bile 18 yaş üstü birey bulunmayacaktır. inci sözlükte , serkan inciyle birlikte tarihe gömülecektir. ekşi sözlük ise aksine duruşunu hiç bozmadan para uğruna birşeyler değiştirmeden sözlük yazarlarının görüşlerini giblemeden iş yapmadığı için yükselecektir. gerçekler acıdır , bazen de acıtır beyler.
    ···
    1. 1.
      0
      Helal olsun pnp guzel yazmissin
      ···
    2. 2.
      0
      Beyler sizce serkan bu entryi okudu mu?
      eger okuduysa neler hissetti?
      ···
    3. 3.
      0
      burayı terk et ananın dıbını giberim..ç
      ···
      1. 1.
        -1
        bakınız bu dokununcu nesil liseli arkadaşımızın yaşı max 15-16 gibsen 17'dir. aksini iddaa eden zütlektir.
        ···
      2. 2.
        0
        yaşım 22 koude okuyorum son sınıfa geçtim amk embesili yıllar yılı takip ediyorum inciyi geç üye oldum üstüne üstlük silik yedim bi kere ama bini kim bilir sen kaç yaşındasın..ç
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster