/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
https://www.sistemdc.com/...images/sunucu/turkiye.svg
  1. 1.
    +10
    bakın kısaca yazacağım. şu anda sabahın körü bana bunu yazdırtan huur çocuğu terörist-hadsiz illegal huur çocuklarının allah bin belasını versin. hümanist olacağız hakaret etmek boş insanların işidir diyoruz huur evlatlarına anlatamıyoruz sabah sabah huzur bırakmadılar bende huur çocukları türk düşmanları insanı zorla ırkçı yapıyor avratlarını gibtiklerim.

    2-3 gün önce bir olay yaşandı irlandalı turist 15 tane aksaraylı kürt esnafı dövdü biliyorsunuz. bakın aslında kürt yazmayacaktım ama bu huur çocuğu kürt ırkçıları hahahahahahahaha türkün gücü yoktur 15 kişi 1 turisti dövemedi hahaha diye facede youtube da uludağda incide sallayınca inanılmaz zoruma gidiyor vallah billah karşımda böyle birşey desin analarını avratlarını gibmeyen en adi huur çocuğu. nerede kalmıştık, hah işte sosyal medyada youtubeda falan kürt ırkçılarının aksaray esnafını tanımadan etmeden böyle sırf türk esnaflar (aslında türk değiller aksaray esnafı kürttür çünkü 3 yıl aksarayda yaşadım) dayak yedi diye bu kadar çok sevinip türk ülkesinde türklerle dalga geçip laf atması kadar ırkçı, faşist huur çocuğu yüzsüz namussuz birşey olamaz.

    tutturmuşlar huur çocukları aksarayda 15 türk 1 turistten dayak yedi türkler ezik ülkücüler şöyle nasıl dayak yediniz güçsüz türkler diye, bak huur çocuğu ırkçı, bak sığ kafalı, bak andaval, bak türkçeyle türklere küfreden huur çocugu, oradaki esnafların hepsi kürt, 3 yıl aksarayda yaşadım mecburiyetten oranın halkı kürt ve arap, oradaki hiçbir esnaf türk değil istisnalar hariç ve kaldı ki 1 kişiye 20 kişi dalmak sırf su şişesini devirdi diye turistle dalaşmak kavgaya sopalarla girmek türklerin işi değil kürtlerin özelliğidir. bilmeden etmeden türklere olmaz küfür edip sanki onların kürt olduğunu bilmiyormuş gibi türklerle dalga geçen birsürü huur çocuğu gördüm bu sabah internette.

    lan sinirim bozuluyor yemin ediyorum şu bilgisiz cahil andavalları görünce, lan adamlar karşımızda değilki tartışıp ağzını burnunu kıramıyoruzki rahatlayalım.

    evet böylece @godnessguy ile bir realite girisinin daha sonuna geldik. çok karmaşık yazdım özür dilerim garipseyenler olmuştur ama özet olarak ,internetteki bazı huur çocukları bilmeden etmeden sırf sözde türk esnaflar dayak yedi diye sevinip bütün türklere laf atması ağırıma gidiyor. türkçe konuşarak türkleri aşağılıyorlar huur çocukları sizi.

    not: adamı zorla çileden çıkarıyor dıbına koduklarım aksaray esnafını ve ülkedeki diğer kürt esnafların ne kadar saldırgan olduğunu bilmesek bize yutturacaklar huur çocukları.

    dayak yiyen esnafların kürt kökenli vatandaşlar olduğunu söylemeyecektim belirtmeyecektim, zaten böyle bir düşüncem ve böyle bir planım yoktu ama türkler hiçbir şey demezken bazı kendini bilmez ırkçı huur çocuklarının durduk yere mantıksız ve alakasız bir şekilde

    türkün gücü yoktur ahahahahahhahahahahahahaahhahaahhahaha nasılda dayak yedi 15 kişi bir irlandalıdan diye youtubeda sosyal medyada atıp tutması sabah sabah beni çıldırttı. esnaf dayak yemiş dıbına koduklarım ne alakası var etnik kökenle?

    birde türklere ırkçı diyorlar, inanmayın arkadaşlar bunlar türkleri kötülemek için en uygun zamanı beklerler. herzamanda öyle olmuştur zaten.

    adamı zorla ırk muhabbetlerine sokuyorlar dıbına koduğumun kürt ırkçıları. ne alaksı varsa artık.
    ···
   tümünü göster