/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 351.
    +8
    Evet beyler gibik hayatımın son metni. Bir şekilde Ecem'e ulaşıyorum. Bir kuzenim sonunda insaflı çıkıyor nerede yaşadığını ailesinin köye döndüğünü anlatıyor. Ama Ecem'in farklı biyerde yaşadığını da söylüyor. Gerisini söylemiyor. Neyse adresine kadar öğreniyorum. Öğrendikten sonra bir dakka bile beklemiyorum. Gidiyorum yaşadığı yere. Adresi falan hepsini buluyorum. Ama korkuyorum kapıyı çalmaya. Yorgundum uymak için pansiyon kiralıyorum. Tekrar saat 11 gibi kalkıp gidiyorum evinin önüne. Arabanın içinde bekliyorum. Heyacandan ölmek üzereyim. Dostlarım kapı açılıyor.

    işte gibtiğimin dünyası diyorum. Başka Birşey demiyorum... !

    Yanında 30 yaşlarında bir herif. El ele kapıdan çıkıyorlar. Arkalarında bir teyze bebek arabasıyla çıkıyor. Ecem'de kilo almış, inanamıyorum gördüklerine arabadan fırlıyorum.

    Burada olan herşeyi ekgibsiz anlatıyorum arkadaşlar.

    Ecem diyorum?
    Beni görüyor şaşırıyor aaaa Serkan burada ne işin var. ( Gülümseyerek konuşuyor.)

    Ben: Hiç işim vardı geçiyordum.
    Ecem: Burda mı?
    Ben: Evet.

    Yanında ki soruyor. bu kim hayatım? diye

    Ecem'de kuzenim diyor. Adam elini uzatıyor sıkmıyorum. Ecem'e tekrar bakıyorum. Görüşürüz benim işim var diyorum. Arabaya atlayıp gidiyorum.

    Evet dostlarım bu son yazdığım olay 1 hafta önce yaşandı. Böylesine aşık olduğum sevdiğim bir insan. Çocukluğmdan beridir. onunla evlenme hayalini kurmuştum. Bilmiyorum belki de haklıdır. Benimle gelecek göremedi belki. Herşey üst üste gelincede kötü bir hayat yaşayacağını düşünmüştür belki. Bir yandan kötü durumum. Belki biraz sabretseydi ona istediği hayatı yaşatabilecektim. Bilmiyorum gerçekten bilmiyorum beyler. Tek yapabildiğim sadece ağlayabilmek ve daha fazla ağlıyabilmek. Yoksa başından beridir sadece kandırılmışmıydım? Bilmiyorum.. intihar etmeyi düşünüyorum. Yaşama hevesim kalmadı. Yine de aptalca şeyler yapmak istemiyorum. Zayıf biri değilim. intihar zayıflara göredir diye düşüyorum. Dertleşecek hiç kimsem yok. Bunları buraya yazmamın sebebi budur kardeşlerim. Belki onları yok edebilirim. Ama elime hiç birşey geçmiyecek. Nefes alışımı, kalbimi hissetmiyorum ölüm iyi gibi. Ama yine bilmiyorum. Sadece bilmiyorum arkadaşlar başka birşey söylemiyorum.
    Kalbim ağrıyor...

    Beni dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

    :(
    ···
    1. 1.
      0
      Lan öyle olmamıştır panpa olmadı dimi lan vallaha ağlıcam nolur reyiz olmadı de :((((((
      ···
    2. 2.
      0
      diyecekkk tek kelime bulamadım kardeşim sakın kendine birşey yapma o aq kızı için
      ···
    3. 3.
      0
      Kalbimizi gibtin be kardeşim kendim yaşamış gibi oldum . Böyle işin anasını avradını sülalesini gelmişini geçmişini gibiyim demiyorum gibiyim diyorum direk . Sen adamsın aşkının peşinden gitmişsin . Boşver şerefsizler şerefsiz yaşasın senin gibi adamlara ihtiyaç var . Sen sıkma canını gibinin keyfine bak serkanım
      ···
      1. 1.
        0
        Sağolasın kardeşim:(
        ···
    4. 4.
      0
      Değmez canına kıymaya panpa buda geçer
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster