/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +9 -1
    1) MHPnin sunduğu 4 koalisyon şartı da millet içindi. Hiçbiri koltuk hesabı değildi. Koltuk hesabı yapıp bunları kabul etmeyen hiçbir partiyle müzakere için masaya oturmamış olan akp.

    2)MHPnin seçim hükümetine destek vermemesiyle, hdpnin alakası yok. Anayasa gereği hdpye de 3 bakanlık verilir. Ayrıca bunu verme görevi de akpde. Yani ne alaka milliyetçi hareketi suçlamak.

    3) Gülen cemaati siyasi hayatı boyunca 1 kere bile MHPye destek olmamıştır. Davadan kıl kadar ayrılanlar bile ihraç edilirken karşımızda duran gülenle birlikte olmamız, hdp ile birlikte olma ihtimaliyle aynı.

    4)millet yararına 4 şartı kabul etmeyip hdp ile seçim hükümeti kuran akp. MHP milletin menfaatini hiçbir şeyle değişmez. Akp ise koltuğunu kaybetmemek için hainlerle işbirliğini daha mantıklı buldu. Daha önce de yaptığı gibi. Öcalanla görüşme, dinler arası diyalogcukara yardım, abd ile ittifak, parsel parsel satanlara yardım, terör örgütüyle görüşme, şimdi de siyasi uzantısıyla ittifak.

    Şimdi akpli kardeşim burada rol kesme, git kendi partini eleştir. Ak trollüğü burada yapmayın bari. Bu davanın yanından geçmediğin her halinden belli. Yandaş medyada yazılan çizilen herşeyi de gerçek sanmayın. Azıcık düşünün, araştırın okuyun. Hem size hem millete faydası var.
    ···
    1. 1.
      +3
      dıbına kodumun @1i algı yaratmayı iyi bilirler bunlar. eline sağlık kardeşim yazmak istediklerimin çoğunu yazmışsın.
      ···
   tümünü göster