/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +18 -2
    beyler sözlükte kızlara dair çok yogun bi tepki var. aynı tepkiyi bir nebze bende gösteriyorum ancak söyle bi olayda var. bana kızmadan önce sadece okuyun su aq entrysini.
    kızları sevmememizi söyleyen binlerce kişi var.bi açıdan haklılar.ama sevilicek ve sevilmiycek kız var. gotune kadar sort giyip beli açık tisortle gezen kızı severseniz feriştahınızı giber beyler kimse kusura bakmasın.bu kızlara yapılması gereken nedir biliyormusunuz beyler? ahmet bu burcuda ne züt var amk bunu bi gibsem ölmem diyip geçmektir yada işi ilerletip bi bara vs cagırır eve zütürür giber atarsınız beyler ancak 2. yöntemi çok tercih etmem çünkü suan pişmanım açıkçası.ve birde sevilecek kız var amk. genelde gözünüze çarpmayan kızlar hani beyler bilmezsiniz pek. çok güzel olmasada zütüne kadar şortla ceylan gibi sekmeyen kızlar. hani aile terbiyesi almış kızlar. hani babasının gözünden bile sakındıgı kızlar. hani tatillerde bacagının fotografını çekip instagrama atmak yerine okulun son günü yakın arkadaşlarıyla olan toplu fotografı instagrama atan kızlar. beyler kusura bakmayın ama siz kendinizi üzüyonuz o amk kaşarlarını severek. sevilcek kız var sevilmiycek kız var.

    not:(ufak bi not düşeyim beyler sizin o seviyorum dediğiniz kızlar varya hani zütünde sortla gezen kızlar. onlar bizim burda gecelil 90 tl ye gidiyo bilin.)

    artık kendiniz karar verin beyler söyliyceklerim bu kadar mutlulugunuza ve hayatınıza siz karar verin. hem bazılarınız abisi hemde bazılarınızın kardşei olarak bu öneriyi sundum gerisi size kalmış hadi eyvallah..
    ···
   tümünü göster