/i/Tespit

  1. 1.
    +7 -1
    Sözlükte ... boyum var adam dövemiyorum diyenler çoğaldı. Ben de tecrübelerimden 10 ADIMDA KAVGA ETME SANATI'nı anlatacağım. Neyse başlayalım.



    1-MOTiVASYON(KENDiNi GAZA GETiRMEK):



    Kavga etme sanatının baş şartı kendini gaza getirebilmendir. Herkesin yöntemi farklıdır ama çoğunluk gaza getiren filmler ve müzikler dinler.:





    2-TURABiCE BiLMEK:



    Hemen üstüme gelmeden okuyun. Düşünün binler adam striptizçiydi ama bunu bilmeden önce sözlerle adamı bir tak sandı Türk halkı o yüzden karşı tarafın gözünde büyümek onları korkutmak için her mevzudan önce yapılan atışmada böyle sözler işinize yarar.:





    3-KÜÇÜMSEMEMEK:



    Çoğu kişi boyuna posuna bakıp eğer minyon tipliyse küçümser ama unutmayın bu iş yürek ve bilekle alakalı boy pos hikayedir.:





    4- TEKNiK BiLMEK



    Diğer önemli kısım teknik bilmektir. Resimde gösterildiği gibi teknik sayesinde kadın erkeği haşat ediyor. Bu teknikleri internetten,spor salonlarından ya da kick taks gibi saldırı ve savunma sporlarından öğrenebilirsiniz.





    5- ARKA YAPMAK



    Resim bulanık olsa da bu şekilde olan ve genellikle lise dövüşlerinde görülen toplu dövüşlerdir. Bu tür kavgalara hazırlıklı olmak için sizinle dövüşe gidebilecek arkadaşlar ve pgibopat abiler edinin. Ama şunu da unutmayın herkesin kavgasına da siz gitmek zorundasınız korkup kaçarsanız size kimse gelmez.





    6-POLAT ALEMDAR MiMiKLERi BiLMEK



    Resimdeki gibi korkmayan korkutan yüz mimikleri bilmek. Şunu unutmayın dövüşeceğiniz kişi sizden korkmassa size karşı gerçek gücünün 5 misli ile savaşır.





    7- ERKEKLiK KAVGADA DEĞiL AHLAKTA OLUR



    Kavga çıkartınca birini dövünce erkek olmazsınız erkek adam ahlakıyla kendini belli eder. Bu 6 adımı size bulaşan çakallara karşı kullanın diye verdim. Dediğim gibi önce ahlak önemlidir.




    NOT: iSTENDiĞi TAKDiRDE SAYIYI ARTIRABiLiRiM. SiZi gibMAYAYIM DiYE 7 ADIM YAZDIM.
    ···
   tümünü göster