/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2151.
    +8 -1
    Panpalar çok sıkıldım birde bazı nedenler var öğreneceksiniz birkaç part sonra bu partı atıp kaçıyorum ne zaman girerim bilmiyorum.

    Yaseminden sonra melise azacağımı hiç düşünmemiştim. Ama fena delirtmişti beni. Fiziği o kadar güzel olmasa bile çok güzel öpüşüyordu. Bende açtım tvyi üzerime atlayacak zamanı buldun Melis ya diye diye izliylorum tvyi. Sonra sıkıldım uyumaya gittim. Bu günden sonra öpüşmekten ileri gitmedik.(Gitmiş de olabiliriz hatırlayamıyorum devam ettikçe görücez) o yüzden geçiyorum sömestıra. Ben bu dönem teşekkür almıştım oda almıştı. Derslerim ondan biraz daha iyiydi ama çok fark yoktu. Ve evet beyler. Sömestırın 3. Günü melisle dolaşırken. Arkadaşın annesinin veterinerine girdik. Melis köpekleri gösteriyordu Hakan bak çok şirin sana da alalım hem arkadaş olur.

    Bende Köpek sevmem. Kediler daha tatlı gelir. O yüzden istemedim derken arkadaşın annesi geldi hoşgeldin diye. 1 hafta önce bir Köpek gelmiş yaralıymış pekinez cinsi bi bak istersen dedi. istemedim ama Melis zorla zütürdü. Kopek demir br masanın üstündeydi. Ayağında bandaj vardı.

    Arkadaşın annesi- iyileşti sayılır sokağa salıcaktık istersen bedavadan alabilirsin.(Bi çocuk getirmiş yaralı haldeyken)

    Bende o sırada kopeğin gozlerine bakıyordum. Suratı içe doğru burnu sumuklu gözleri yaşlı bişeydi. Beyaz tüylü ama suratı siyahdı. Bende çok ısındım kopeğe tamam dedim. Yarın gelip alabilirsin bütün gerekli aşıları hallederim ben dedi. Meliste sarıldı bana Hakaan çok tatlı buu diye. Bende annesiyle fiyat konuştum ilk baş para istemedi ama ısrar edince 20-30 ver yeter dedi. Verdim şimdiden. Melisle birlikte kopeğin mamasını yatacağı yere falan bakmaya başladık. Direk evdeki hali söylüyorum. Çam ağacını haftalar önce kaldırmıştım. Denize ve bigiblet yoluna bakan her tarafı camlı balkon diyebileceğimiz o yerin dışarıya bakan en uç koşesine koyduk evini. Zaten ev gerçek ev gibi mustakil ev tahtadan yeşil beyaz falan küçük pencereler vardı yanında ordan etrafa bakınabiliyordu. içine tam o boyutlarda kırmızı puf koydum.

    Tabağı ve suyu de evin diğer dışında kapının sağına koydum. Zaten evin içinde sadece puf var. Oyuncak falan aldık mamasını falan hazırladık. Bu arada ev tahta halde aldık ben evde kendim yaptım. Bitirince Melis sarıldı bana aşkım artık sende yalnız kalmıcaksın dedi.

    Ben- Ee ismini ne koyalım ?

    Melis- Heh bayadır düşünüyordum ama senin kopeğin şimdi ben mi koyayım ismini ?

    Ben- ikimizin kopeği Melis sen olmasan alamazdım hem ismini senin koyman daha güzel olur.

    Melis- Peki o zaman. Bak şimdi bu arabaya toslamış ya benimde aklıma tostos geldi. Çok tatlı değilmii ?

    Ben- iyi tostos olsun adı.

    Melis- Bu bizim ilk çocuğumuz olsun.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster