/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Hacım bak cs go ile cs 1.6 nın çok bi farkı yok. Rekabetçi sistemi var kazandıkça rütbe atlarsın. Rütbe sistemine bakmak istersen link : https://teknofiber.net/wp...uploads/2015/02/12312.jpg

    Rekabetçide 5v5 maçlar atılır bildiğin bomba kurma görevi, rehine kurtarma görevi olarak atabilme şansın mevcut. Para hesabına dikkat etmen gerekir, her el silah için para harcarsın. Cs 1.6 gibi öç öç öç yapmana gerek yok mermisi dolu şekilde silahları alırsın. 16 el kazanan oyunu da kazanır. En fazla 30 el oynarsınız. 15-15 biterse berabere kalır, uzamaz.

    Bazı bölmeler için 2 silah mevcuttur mesela tabancalarda USP-S yerine P2000 alabilirsin vs vs. AT lerin ve T lerin bazı silahları değişkenlik gösterir, şu an aklıma gelmiyor oynadıkça görürsün zaten.

    Silahlarda boya vardır bunlar pazarda satılır veyahut kutu açarak kazanılır. Bunlar değerlerine göre pazarda satılır. Oyun oynarken de skin düşebilir, kutu açarak da ancak oyun oynarken düşen item ların değeri 2 tl yi geçmez. Kutu açmak için kutu ve anahtar gerekir kutuyu oyun oynarken düşürebilirsin veyahut pazardan kutunun değerine göre 1-2 tl ye varan fiyatlardan alabilirsin. (Yeni çıkan kasaların fiyatı 13 tl ye kadar çıkabiliyor.) Her kutunun anahtarı 7 tldir. Kutu işine bence bulaşma çünkü 8-9 tl veriyorsun 3-5 tl lik silah çıkıyor genelde. Tabi şansın yaver gider de bıçak çıkarsa 500 tl yi zütürürsün orası ayrı. Ama resmen oyun içinde kumar.

    Aklıma gelirse editleyip yazarım panpa basit olarak bilmen gerekenler bunlar iyi oyunlar.
    ···
    1. 1.
      +1
      Hacı peki bu kutu ve skinlerin düşmesi tamamen random mu yoksa iyi oynayanlara falan mı veriyorlar ve skin fln düşünce kullanıp satabiliyor muyuz
      ···
      1. 1.
        +2
        tamamen random
        ···
   tümünü göster