/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +158 -78
    -Hani cevrenizde ikiyüzlü pislikler olurya, mesela bir arkdasınız ile kavga ettiniz.. çocuk size küfür etti,siz uyardınız ama hala ediyor.. sonra cocugu dövdünüz sizi şikayet edip" sucsuz yere beni dövdü :((" diyecek kadar şerefsizler olur ya, işte nedense ben bunları bu olaydaki şerefsize benzetirim.

    -gezi olaylarında videolara ingilizce alt yazı koydular.. acaba neden? nedeni belli işte..ama dikkat edin şimdide hoşuna gitmediklerine " ABD yalakası :@" derler. halbuki hem abd,hem avrupa yalakası kendileridir. Sırf özenti oldukları için, kültürümüzdeki çoğu şeye "saçma, çağ dışı" derler.. avrupa kültüüründeki bin yıllık saçmalıklara ise hayranlıkla bakarlar..
    ---

    Şimdi bunlar sürekli diyor ya hani "sanane yarram milletin hayatından" diye..

    tamam, bize ne olsun bakalım hadi.

    ama iki dakika sonra bir arkdaş " ben ülkücüyüm " dediğinde bu Allahsızlar hemen "ahaha liseli ergen, faşist,cahil... " sayar gider.

    iki dakika sonra birisi " AKP ye oy atıcam" diyince " ahahhah amk yobazı, ulan hangi devirde yasıyoruz attıkları partiye bak" derler.

    bre huur evladı, madem "özgürlük özgürlük" diyorsun da önce sen baskalarının düşüncelerine saygı göstermeyi öğrenmen gerekirken, neden senin düşüncene katılmayan herkese çamur atıyorsun..

    ---

    5 dakika sonra bir arkdasş der ki " lan şunlara bak zütünün yarısı açık aq minicik kot giyiyorlar, yazık" der.

    ancak pusuda beklemekte olan ve muhtemelende annesini ,ablasının böyle giyinmesiyle gurur duyan gavat solcumuz " ulan sanane özgürlük " der.

    ancak gider, türbanlılara "arap, yobaz,cahil" diye çamur atar. hani özgürlüktü huur cocugu? hani herkes özgürdü.? mini etekli topluma zarar vermiyorda türbanlımı zarar veriyor bre dıbına koydugumun oglu?

    insanın giyinişinden "cahil" veya "akıllı" oldugunu anlayacak kadar zeki misiniz? yoksa "ön yargı" mı.?_

    sapıklık ,ahlaksızlık ile ülke gelişeceğini sanar. bilim ve sanatla değil...

    ---

    bu eniklerimiz, aslında bir gib bilmeden, sadece bilmiş numarası yaparak gene enik gibi ciyaklarlar.

    mesela dün bir besyocu solcu arkadasım (ben tıp okuyorum )bana diyor ki "ulan AKP VE MHP seçmeni bilim ve akıl yoksunu insanlar, sende öylesin o yüzden"

    ahahah tipik solcu, ulan astarını gibtiğim sen ne anlarsın bilimden sanattan?ha? ulan insanların siyasi görüşüne göre mi anlıyorsunuz bilimden sanattan ne derece anladıgını ha?dıbına koydugumun evladı gece gündüz karı peşinde koşarsın sonra birden bilim adamı olur cıkarsın?

    ---

    eşcinsellik hastalıktır derler.

    evet, hastalıktır..ama ne kadarı?%10 u sadece. diğer kesim, gibecek daha değişik şey aradıgı için, daha dogrusu artık her şeyden sıkıldıgı için bunu "hastayız yhaa, pgibolojik yhaaa" diyip kendilerini masum göstermeye calısırlar.

    sizde biliyorsunuz panpalarım, hergün 4 kere 31 çekerken ferre izleyin,1 aya kalamadan bakın artık daha değişik şeyler arayacaksınız..ve bunun son safhası bunlar gibi muallak olmaktır.

    "aşk kazancak" bari şu cümlenin yerine " sapıklık, ahlaksızlık ,azgınlık kazanacak diyinde ne tak oldugunuzu inkar etmeyin.

    ---
    ···
   tümünü göster