/i/Tespit

  1. 1.
    +12 -22
    Sana ne amk istediğini yaparlar huur çocuğu
    Yardılamak sana mı düştü
    ···
    1. 1.
      +10 -13
      Sen kimsin lan huur çocuğu
      isterse günde 10 kız giber sonra bakire kız ister
      Kulağından tutar geçmişini giber atarım gerizekalı huur çocuğu seni
      ···
      1. 1.
        +8 -8
        Ulan her savunduğum görüşü benimsiyor muyum sığır huur evladı.
        Tasası sana mı düştü, kanaat önderi misin amk.
        gibtir git taktan hayatını dilediğince yaşa ister am üstünde züt gib ister sofu gibi dağa kapat kendini.
        Ama milletin yaşam tarzına dil uzatma.
        Tamam mı güzelim.
        ···
      2. 2.
        +8 -2
        @beniim adım cemil

        kardeşim takma bunları kafaya. bunlar yarın öbürgün evlenince karılarını "özgürlük, istediğini yapar" diye komsusuna gibtirecek kadar haysiyetsiz ,şeref yoksunu insanlar. birde her zırvaya "özzgürlük ulan ,sanane" demezlermi? ulan tabiki karısacam onlar gibi huur cocukları yüzünden tüm nesil yozlasıyor. hayır kendi takunuz sadece size zarar vermiyor. bu itlerden etkilenip aynı taku yiyien bi sürü özenti genc var.
        ···
      3. 3.
        +3 -3
        @darbeli matkap hayrettin
        Ulan ikiyüzlü huur çocuğu adama "sanane istediğini yapar, tasası sana mı düştü" yazıyon. Ama sen karışıyon. Bir sözünüzde doğru olsun mk fesefe özentileri özgürlüğü kıçından anlamış
        BENCiLLER
        Bir sözünüzde durup az bir mantıklı cevap kurun
        Herhangi bir konu açılınca hele zorunuza giden bir konu açılınca
        Beyninizi gibip atmayın bir yere
        zütünüzle "sanane ulan sanane" yazıyorsun sen karışıyorsun it
        ···
      4. 4.
        +2 -1
        bu huurçocukları her şeyde olduğu gibi bunu da başına gelince anlayacağı için burada bunlara laf anlatamazsınız. sanıyor ki kendisinin karışmadığı bir şey kendisini hiç bir zaman etkilemeyecek, hayatları hiç bir zaman kesişmeyecek. dıbına koudğum andavalı sen anlamıyor olabilirsin ama anlayacak birileri çıkar diye buraya yazıyorum. bizler yani bu ülkede yaşayan insanlar yeri geldiğinde tanımadığımız insanların hayatlarını bize feda edebileceği kadar bağlıyız. en azından bağlı olmak zorundayız birileri kendi canını feda ederken çıkıp huurçocuğunun teki size ne istediğini giyer diyemez. bu hareket o canını feda edebilecek insanları sırf sahip olduğu hormonları yüzünden zor duruma sokuyor aq. karının dıbını açarak dolaşması bu milletin azımsanamayacak kısmını tahrik ediyor ve bu insanların içinde o dağa gidip şehit olabilme ihtimali olan tek bir insanı zor duruma sokabilecek olması bile küstahlığınızın büyüklügünü gösteriyor. az biraz tek başınıza olmadığınızın farkına varın la bi çıkın dışarı la. hepinizin isteseniz de istemesenizde yolda geçen karıncaya hayada uçan kuşa hiç bir zaman karşılaşmayacak olduğunuz insanlara karşı sorumluluğunuz var ve bu sandığınızda çok daha büyük.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster