1. 26.
    0
    panpa napıcaksın onların düşük IQ var die dılıcakmısın
    ···
    1. 1.
      0
      Öncelikle yakşamlar dilerim . Kardeşim cahil diyorsunuz ama pkklı yobazlar özgür oldukları halde çocukların ellerine taş verip sokaga salıyorlar cocuklar ne yaptıklarını bile bilmiyorlar bunlar özgürlükçü , laik oluyorda tek tek özel ders verip ocaklarda cocuklarıda sokaklardan uzak tutan , eylem oldugundada büyük insanlarla giden ülkücülermi cahil oluyor ? Hayır yani adamlar memleketlerini seviyor kürtlere bir lafları varmı ? Yok kürtler bile var aralarında adamlar memleketi bölmeye çalışanlara ırkçı .
      ···
      1. 1.
        0
        arkadasın kendisi pkklı oyuzden böyle seyler yapıyor edit ülkücü değilim
        ···
      2. 2.
        +3
        Pkklıların ve onları destekleyen kürt kesiminin IQ seviyesini biliyoruz . Avrupada görseler yollarını degiştirir halk . ABD 15 milyon Alman var teki bile diyormu biz Almanız Almanya devleti istiyoruz ABD bayragını , dilini istemiyoruz afedersiniz ' gibe gibe ' bayrağıda , dilide kabul ediyorlar ABD vatandaşıyız diyorlar .
        ···
    2. 2.
      0
      amq sen gidip pkk ile ocakları bir mi tutuyosunuz kendinizi onlar huur çocugu die sizde mi olcaksınız kendiniiz neyle kıyaslıyonuz o kadar düşünce var herkes vatanını seviyor ben seviyom ama ülkücü değilimzaten ülkücü olsaydım ülkenin anası gibilirken evde sessizce oturup kalvyenin başında ülkeye zarar veriyosun die taglar açardım , şehit haberi olunca gidip klavyede bordo klavyeli olurdum
      ···
    3. 3.
      +2
      Saf cahil aklı selim olmayan ayyaşın tekisin . Şunu bilki toprakta özgürsünüz daha ne istersiniz ? Toprakmı alıcagınız tek şey kan olucak .

      Ayretten bordoklavye oldugumu düşünüyorsan özelden konusalım reel hayatta bu konuyu yüz yüze teke tek yada toplu tartışa biliriz kimin bilegi daha sağlammış kim klavye adamıymış öğreniriz ?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster