/i/Hayvanlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Doğada nerdeyse tüm hayvanlar rekabet içerisindedir. Güçlü olan zayıfı ezer, yer. insan da bu hayvanlar arasında istilacı bir türdür. Çektirilen işkenceler, yapılan katliamlar, sırf biraz daha güzel gözükecek diye öldürülüp kürkleri alınan canlılar konusunda sonuna kadar haklısın.
    Bizler gibimsonik bir türüz cidden, biraz hak verebildiğim olay deneyler. Bencil olma özelliği en çok insanlarda gelişmiş bir duygu, dürtüdür. Bundan dolayı kendi ırkının, türünün üzerinde bu tip deneyler yapmaktansa kendisini savunamayan, kendisinden daha az güçlü ve zeki olan hayvanlar üzerinde deneyler yapma karar vermiştir. Bu da doğanın güçlü, zayıf ilişkisinde bana göre kabul edilebilirdir.
    ···
    1. 1.
      0
      hayvan deneylerine karşı olanlar ilaç filan kullanmasın gibtirip az ötede gebersin amk.hem her türlü ilacı kullanacan, her türlü kozmetik maddesini kimyevi maddeyi cayır cayır kullanacan, sonrada sevgi pıtırcığı kesilip hayvan deneyleri vahşet yeaaa diyecen. samimiyetsiz huur çocukları sizi, samimiyseniz hiçbir ilaç kullanmayın saygı duyarım.
      ···
   tümünü göster