/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9 -1
    akp 7 haziranda yenildi. eğer koalisyon yaparsa yenilgisini kabul etmiş olacaktı. dolayısıyla yapmadı. hani diyip duruyolarla kaç yıldır kaç seçimdir yenilmedik falan filan diye. ha işte eğer koalisyon yaparlarsa hem kendi seçmeni mutsuz olcak hemde yenilmiş olcaklar. artık çöküşe geçmiş olcaklar.

    baktım geçen haberlerde iş 2. seçime doğru gidiyor. ben %100 tarafsız bir kişi olarak kendi kendime diyorum " ne kadar ilginç. daha yeni seçim yapıldı hiçbir sonuca ulaşılamadı. neden tekrar seçim yapılmak isteniyorki? oylar ya aynı yada çok az farklı olmayacakmı? "

    böyle düşünüp giderken bigün arkadaşla konuşuyoruz. dedim ya bunlar niye seçime gidiyo sonuçlar aynı olmayacakmı?

    arkadaş: " akp seçimi kaybetti terör olayları hatsafaya çıktı. adamlar hdpnin oyunu %10 un altına düşürcek ve tek başlarına iktidar olcaklar"

    gayet mantıklı. tekrar seçime gitmenin başka hiçbir mantığı yok. tekrar seçime gitmenin chp mhp hdp ye ne faydası var?

    huur ÇOCUĞU TAY YiP! iNSANLARIN KUTSALLARINI, DiNi DEĞERLERiNi SÖMÜREN ADi ŞEREFSiZLER! ŞU huur ÇOCUKLARINA PRiM VERMEYiN ARTIK! MUHAFAZAKAR OLABiLiRSiNiZ. AMA BU ŞEREFSiZLER MÜSLÜMAN FALAN DEĞiL! BUNLAR iSLAMI KENDi ÇIKARLARI iÇiN KULLANAN huur ÇOCUKLARI. DÜNYADAKi HERKES MÜSLÜMANDIR AMA BU AKP DEĞiLDiR! ÖYLE ALLAH DEMEKLE NAMAZ KILMAKLA OLUNMAZ MÜSLÜMAN!

    ---

    edit: ben daha sadece araba ve benzin fiyatlarını araştırdım ve ikisindede dünyanın en pahalısı bizde. neden araba fiyatları 7 kat daha ucuz olmasın? neden benzin fiyatları 2-3 kat daha ucuz olmasın??? neden??? amerikada ingilterede taşaklarını yaya yaya yaşıyor insanlar. bide bu cahil akp liler "gavur" "dinsiz" gibi hakaretler kullanıyor bu gelişmiş medeniyetlere. kendileri tak içinde yüzüyo amerikaya ingilterede hakaret ediyo aptallar. dıbına kodumun malı o ülkeler olmasa şuan mağarada yaşıyodun tak içinde yüzmeye devam ediyodun araba yerine at sürüyodun dicemde zaten bu aptallar mağara gibi dandik evlerde yaşayıp at gibi dandik arabalara biniyo... 2 saniyeliğine gözünüzü açın sınırların dışına bakın. türkiyenin dışına ne varmış dıbına sokayım diyin. bundan sonra tay yibin evine 80 milyon kişi gidin ve ensesine vurun sen ne yapıyosun dıbına koyayım diyin tayyibe! dedikte zaten. 7 haziranda gibi tutu huur çocuğu YENiLDi! şimdi tay yip koşa koşa pkk ile konuştu.

    tay yip: baksana pkk biraz eylem yapsana.
    pkk: niye
    tay yip: ya seçim yaptık yenildik amk. siz biraz terör estirin bidaha seçim yapalım hdp %10 alamasın biz iktidar olalım tek başımıza
    pkk: tamamdır.
    ···
   tümünü göster