/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Capanoglu o donem yozgati kendine parsellemis eskiyadir, bolu beyi misali. Asker istenir atar gider yapar ataturku ezik gorur. E ataturkte anasini giber. Yozgata 50 yil kitlenmesi sacmaliktir. Ama yozgatin insani cidden yobazdir milliyetci felan da degildir aq. Ataturk kiz istedi vermediler mevzusuna inaniyorsan bu sozlugu terket akp gruplarinda sincap kafali kopegi gorup dua et. Ayrica "bu iste bir capanpoglu var" deyimini duymadin mi aq
    ···
    1. 1.
      0
      bizim sülale koyu milliyetçi amk ben bizim köyde de görmedim milliyetçi olmayan ama hepsi akpye koyun olmuş milliyetçiliği satmışlar.
      ama panpa biraz daha açık anlatırsan olayları güzel olur bu kulaktan dolma biligilerle dolu kardeşini bir aydınlat
      bu arada türkçüyüm ve sadece duyduğum şeyleri yazdığımıda belirtmiştim
      ···
      1. 1.
        0
        Türkçü isen Başbuğ hakkında nasıl oyle kız istediler vermedi onlarda sopayla kovaladı gibi aciz terimler kullanırsın ??? Akpye oy veren aile milliyetçi değildir. yozgatta donek huur evlatları ile doludur. mhpnin kalesi iken akpnin kalesi oldu.

        Atatürk asker istedi, çapanoglu artistlik yaptı. Atatürk anasını gibti.
        ···
      2. 2.
        0
        panpa dediğim gibi.
        bizim soy hepten ülkücü özelden bir kaç fotoğraf atabilirim az sabredersen yada gerek görürsen.
        almanyada yaşayan amcam ve oğulları akepelidir diiğer amcalarım ve dedem tarafından da dışlanır zaten. bunlar tarafından dinlemiştim ve gerçeklik payı aramıştım. her insanın hatası olur mantığı ne bilim amk yarım saattir araştırıyorum babamda anlatmıştı ama onun anlattığını unuttum amk.
        ayrıca ne yani amk atatürk kız isteseydi çapanoğluda sopayla kovalasaydı bende eğer gerçek olsaydı buraya yazsaydım taciz terimleri mi olacaktı ?
        atatürk düşmanı asla olmadım, yozgatlıların atatürkü sevmemesinin sebebinin bu olduğunu düşündüm. eğer buda değilse bizim köpekler tayyibin kılı olmuş. vay amk.
        ···
   tümünü göster