/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    okuldan sonra çantacıda çalışıyorum ( fakiriz) kürt makinacı var sürekli biz ezildik,hor görüldük,2.sınıf muamele görüyoruz vb. sayıyo amk.( nerden öğretiyolar bunlara hepsinin ağzında aynı laflar) en son bana bakıp dedi ki dovlet bize bakmiğğğğğ.

    bana ne bakıyosun dedim ben mi sana bakıyım bunu mu istiyosun dedim.bu hain pislik sinirlendi başladı saydırmaya öyledir böyledir ayrımcılığa uğruyoruz bizim hakkımız yok mu her alanda biz 2.sınfz diye bağırıyor köpek gibi uluyo amck.

    dedim sen de aynı işte çalışıyosn ben de . hatta sen benden fazla maaş alıyosun makinacısın. sende hasta olsan ben de ikmzde aynı sğlık hzmetnden yararlanyorz. sen de oy verıyosun ben de .bunun dısında bi düşün bakalım siz ne yapıyorsunuz?
    eşek gibiyosunuz, entest ciks yapıyosunuz yengenizi gibiyorsunuz, kavga çıkarıyosunuz, yakıyosunuz yıkıyosunuz, devlete zarar veriyosunuz, camları taşlıyosunuz, millete sataşıyosunuz 1 kişiye 10 kişi dalıyosunuz, bütün pislik işler siz de bi de üzerine devlet istiyorsunuz dıbına koduklarımın dedim .hayvan hiçbirşey diyemedi dıbına koduğumun pislik şerefszi.
    beyler bunları hayvan yerine koyup laf anlatmaya çalsmayn amk eşşeğe altın semer misali eşek gene eşek gene eşek.
    edit : hayvan yerine koymak , hayvanlar bile laftan anlıyor bunlar anlamıyor amk.
    ···
   tümünü göster