/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -32
    Ölümü göze almıyorsan ne diye asker oldun.
    Birçok "pkklı ve kürt ajansın" yarbayı övdüğünü gördüm. Üzerindeki üniformayı çıkarıp "askerler ölmesin diye kendimi feda ettim diyen tır şoförüne versin." Bizim garnizonda oturup bi tak yapmayan askerlere degil dağlarda savaşıp bu vatan için ölmeyi en şerefli mertebe gören askerlere ihtiyacımız var.
    ···
    1. 1.
      +28 -2
      Vatan için ölmek sereftir 1 hastanın sırf iktidarda olmasi için ölmek seref değildir
      ···
      1. 1.
        +9
        akp karşıtı olan herkes ya paralelci ya da pkk lı olarak lanse ediliyor. adamın kardeşi ölüp gitmiş bir hiç uğruna daha mı konuşmasın.
        ···
      2. 2.
        +3 -2
        aktrollerin ölmesini istiyorum. pkklılardan bile çok.
        ···
      3. 3.
        +1
        9.1 söylemesi ayıp klozetten kalkıp ayakta alkisladim panpa
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      -4
      ulan huur çocuğu pkk bilerek seçimleri bekledi, iyice gibtiler ülkeyi, artık devlet pkkya saldırmak için bile halkından destek görmüyor, bu duruma getirdiler sizi. hala akp akp diye afkurup duruyosunuz.
      ···
    3. 3.
      +2
      Zamanında neden gotleri kaldirildi lan o zaman neden guclenmelerine yardim ve yataklik etti devlet buyugu denilen oclar
      ···
    4. 4.
      +2
      Bu iktidar hirsi icin herseyi yapanlar kürtleein oylarini almak icin pkkyla isbirligi yapip her turlu imtiyazi verdi secimler geldi catti baktilar istedikleri olmadi oylar hdpye gitti bundan sonrada hdpyi teroristtir pkk destekcisi baris istemiyorlar boluculuk bunlarin tek istedigi diyerek ve pkkya saldirilarini "baslatarak" b plani uyguladi boylece hem kürt hem de ulkuculerden oy toplamak simdiki amaci ustelik c.baskani surekli koalisyon olsun diyerekte genc nesile koalisyonun olmayacagini gostererek chpden de oy toplayacak

      Akpnin tek istegi baskanlik sistemini getirip kuzeydeki irak kürtleriyle suriyenin kuzey tarafindaki pyd ile birlesip olusturulan tampon bolgeyle ve turkiyenin dogusunu da iceri alan sozde kürt bolgesini mesrulastirmak

      Ozet olarak akp amerikan usagidir ve kürtlere bir devlet kuracaktir
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster