/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9 -3
    Profilime girip bakacak olursanız, bayağı bir ırkçı geçmişim var. Fakat bugünlerde sözlükteki ırkçılığın tam manasıyla "takU" çıktı. 10 yaşındaki ergenler thug life bilmemne adı altında çok taktan şeyler paylaşıyorlar. çıta çok aşağılara düştü.

    sözlükten güzel şakalar da çıktı "bir kürdün yaşamı" videosu filan. ama biz bunları yaparken ortada savaş durumu yoktu. şehit haberleri yoktu. yaptığımı savunmuyorum ama bazen ırkçılık insana komik geliyor.

    şuan bizi yönetenler kendi çıkarları uğruna, kendi planları uğruna kan dökmekte ve bunu siz de biliyorsunuz, kaç zamandır operasyonlar yapılmazken seçimlerden hükumet çıkmayınca bir anda operasyonlar başladı. Savaş kolay bişey değildir. bi gece ansızın karakolda digiturk izlerken, bir silah sesi ile mevziye kostugunuzda kafanıza su gibi mermi yağarken tek yapabildiğiniz başınızı eğmek ve beklemek oldugunda ne demek istediğimi anlarsınız.

    özet: baştakilerin oyunlarıyla gaza gelip ırkçılık yapmayın, özellikle şişman ergen veletlerin ırkçılığı hiç çekilmiyor.
    ···
   tümünü göster