/i/Devlet

  1. 1.
    -1
    Evet dostlar ben g.doğuda Taktik Tekerlekli'de görev yapan bir subayım ve bölgede fiili görev yapmaktayım ve artık sizinle bir şeyler paylaşmak gözünüzü açmak istiyorum.

    Öncelikle kendimden bahsedeyim babam da benim gibi subay ve malatyalıyız yani kimse gelip bana foşiksin demesin ben Türk oğlu Türküm.

    Özellikle son olaylar gösteriyor ki özellikle vandaki son karakol saldırısı medyada fotoğrafları göreceksiniz sadece camlar kırılmamış eğer sadece bombanın blast etkisinden hasar oluşsaydı çerçeveler kalırdı fakat burada cam çerçeve sıva kısacası hiç bir şey kalmamış gece saati olduğu için insanlar evlerinde otururken saldırı gerçekleştirilmiş fakat kimse o kadar çatışmaya rağmen evinden kaçmamış hatta tam aksine evinde oturup yaralanmışlar.. Bölge halkına güvenmeyin kimse alınmasın ama artık hiç bir k*rde güvenmeyin ülke topraklarına yaklaşık 80.000 adet silah soktukları istihbaratı var olası bir silahlı mücadeleye hazır olun size öğüdüm bu kadar eğer bölge ile ilgili, örgüt ile ilgili vs. sorularınız varsa mümkün olduğunca yardıma hazırım
    ···
   tümünü göster